| Insurgent a întrebat:

Ceau all, se apropie ziua mea si nu prea stiu ce melodii sa pun, voi ce ati vrea sa ascultati la ziua cuiva?(de preferat rockbig grin), si cam ce jocuri ati vrea sa jucati?big grin
funda

4 răspunsuri:
| StilSanatos a răspuns:

Ceao, o petrecere fara melodii ca de genul brasoveanca, pinguinul, el amenaito nu se numeste petrecere, combinata bineinteles si cu rock daca tie iti place cu adevarat, dar ma gandesc ca invitatii tai nu toti sunt pasionati de rock asa ca putina muzica de voie buna in care toti au ocazia sa se distreze nu stica, eu la toate petrecerile am auzit astfel de melodii si toata lumea a dansat.

| wish221 a răspuns:

Pai mi-ar palcea sa ascult green day, metric, ellie goulding...nu stiu. Ceva dansant si ceva ce sa iti placa si tie, si prietenilor tai care probabil vor fi invitati.Interesant ar fi chiar si ceva ce sa cuprina karaoke. Iar despre jocuri, ei bine ce zici de monopoly/metropoly sau pool? eu cred ca ar merge!
Sper ca te-am ajutat.
P. s:La multi ani!happy

| xNirvana a răspuns:

Incearca melodia asta: Les elephantes bizzares-Hello! says the devil.Personal, o ador \m/.

| вяυηєтα a răspuns:

Buna. Poi sunt multe melodii fain, dar cele de cub mi se par mai potrivite: Alex Velea - Prototype

Dan Balan - Judy's love line

Kobi Peretz - Some love

Dj Sava ft Raluka - Love you

Kristine - Telia

Andra - Abelia

Gabriel Davi - Beautiful

Ruby - Touch me

Lara ft Dj Robert Georgescu - Beside you

Inna - Sun is up

Nick Kamarera ft Mike Diamondz - Thailanda

Deepcentral - Music makes me free.
Cel putin astea imi plac miebig grin Si ca jocuri...thinking Ati putea juca "Adevar sau provocare", daca sunteti mai mici: "Cuvinte in valiza" (adica cineva zice o litera si toti pe rand zic cuvinte care incep cu acea litera; dar cuvinte care numesc obiecte/ fiinte care ar incapea intr-o valiza); sau 21 pe pedepsehee hee Cam atat stiu eu. sper ca te-am ajutat. A, si "La Multi Ani"!