| ale123 a întrebat:

Ceau la voi! Deci vreau sa va cer parereahappy...Prietenul(iubitul) meu este foarte rece(nu prea vorbeste cu mine, de ex sta cu orele pe mess si nu-mi zici nici macar ceau, iar cand se trezeste sa vb cu mine doar ceau cf?)si in plus am gasit pe facebook-ul lui o poza cu o tipa, iar cand l-am intrebat cine e a zis ca este o prietena.nu am mai insistat pentru ca sigur nu ar fi zis altceva. Ce sa fac? Mai are rost sa stau cu el?

Răspuns Câştigător
| MariiGii a răspuns:

Sincer.sunt multe faze de genul acesta. Parerea mea este ca daca il iubestii potii face compromisuri si poti trece peste. DAca nu estii hotarata gandeste'te ca nu este singurul baiat de pe planeta. ar fi pacat sa treaca niste baietii faini pe langa tine doar ca tu staii cu cineva care nu te baga in seama. Funda?batting eyelashes :*

2 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

Daca esti pregatita sa faci compromisuri, da! Dar, gandeste-te prima data in ce consta aceste compromisuri. O sa fi de acord sa fi mereu pe locul doi in viata lui?
Sincer, daca as fi in locul tau, nici nu m-as mai gandii la el. Baieti sunt la tot pasul, si multi dintre ei care stiu sa se comporte cu o fata!

| DeutzaMika a răspuns:

Sincer NU pentru ca dca etste genul de baiat rece cu o fata inseamna ca nu o place! Dar poate mai are si alt motiv poate vrea sa te faca geloasa!