Daca baiatul ar tin la tine atunci prietena ta n-ar fi spus ca incepe sa fie ceva intre ei... daca ar tine la tine singur iar spune!
Buna
E o poveste chiar interesanta
E foarte dificil sa alegi inttre un iubit [ ma rog prieten ] si o buna, dar foarte buna prietena
Poate ca ar trebui sa va intalniti cu toti undev si sa vorb despre aceasta situatie
Adaca prietena ta este cu adevara o buna prietena va intelege si te la lasa pe tine cu ek daca nu va dori inseamna ca nu iti este asa o buna prietena
Sau.
Renunta u la el daca se poate si cedeazai locul prietenei tale, ea va vedea ca ai suflet nu piarta :*
Dar banuiesc ca este foarte greu ceea ce se intampla, dar fruntea sus nu e chiar cine stie ce problema, din cauza unui tip sa te certi cu pri etana nu prea cred
oricum
Succes! :*
Buna. raspunsul asta va fi pruma pe site-ul asta dar incerc si eu Parerea mea este ca friends forever boys whatever. ai 2 posibilitati. daca prietena ta e chiar o prietena asa de buna si foarte buna chiar, poti sa discuti cu ea despre asta. pur si simplu ii zici ca uite m-am combinat cu el, dar nu am stiut ca si tie iti place de el si ca practic l'am furat de la tine. ori, ii zici ca iti place si tie si ce ar zice daca te'ai combina cu el apoi vezi reactia ei si daca nu se supara dupa o zi 2 ii zici ca te'ai combinat cu el. daca reactia ei e negativa vorbesti cu prietenul tau adica cu baiaetu de la maj si ii spui frumos ca tii la el dar pur si simplu si la prietena ta ii place de el si nu poti sa fii cu el asa pe ascuns pentru ca sunt convinsa ca daca prietena ta ar afla asta si nu de la tine s'ar supara pe tine si ai s'o pierzi si ramai cu un baiat de care nu esti asa de atasat.gandeste'te ce vrei si la ce simti si mai ales la cine tii mai mult succes :* bye sper ca am ajutat
Pai daca prietena ta tine cu adevarat la acel baiat, si pe tine chiar nu te intereseaza atunci renuntza la el, pentru Best'ul tau.
:*
papa
Diorrus întreabă: