| dia_8663 a întrebat:

Ceau TPU! am nevoia de ajutor. o prietena de-a mea a stricat caietul unei fete pe care noi nu prea o placem (eu nu as fi vrut sa faca asta, dar nu puteam s-o opresc si am plecat cu cea mai buna pr de la baie pentru ca a vrut sa-l rupa si sa-l arunce). acum crede ca a fost chiar acea fata si vrea sa caute dovezi (astazi la sfarsitul orelor m-am intalnit cu ea si cu mine pare chiar OK, dar cu cea mai buna pr nu mi se pare ca se comporta la fel [avem ca niste gasti sa spun asa si cu mine pare ca se comporta cel mai frumos din gasca noatra {poate pentru ca era si mama acolo}]) si nu stiu ce sa fac sunt sigura ca daca ii spune la doamna ce s-a intamplat cu caietul si spune ca a fost acea fata poate ne pedepseste si pe noi. ar fi bine daca i-as spne la doamna? ar fi bine daca i-as spune adevarul acelei fete? mi se invart tot felul de intrebari in minte {eu sunt o fire care e mai sensibila}. voi ce ati face?

2 răspunsuri:
| frumusik96 a răspuns:

Nu ii spune doamnei tale. Incearca sa rezolvi aceasta problema intre grupurile voastre.

| anaMARIA a răspuns:

Cum sa o parasti daca esti prietena ei? straight face Dupa parerea mea ar fi un gest chiar urat din partea ta.Esti prietena cu ea atat atunci cand face un lucru bun cat si cand greseste.Chiar daca poti sa tragi si tu de pe urma faptelor ei, asta e.Prietenii sunt alaturi unii de altii si la rau si la bine. Daca ii spui fetei respective sau profesoarei, numai prietena nu te numesti

Întrebări similare