| dia_8663 a întrebat:

Ceau TPU! am nevoia de ajutor. o prietena de-a mea [ nu imi e chiar o prietena buna puteti sa cautati la primele mele inrebari ale ele si veti afla sau daca nu vreti sa cautati accesati linkul http://www.TPU.ro/......au-cu-pr/] a stricat caietul unei fete pe care noi nu prea o placem (eu nu as fi vrut sa faca asta, dar nu puteam s-o opresc si am plecat cu cea mai buna pr de la baie pentru ca a vrut sa-l rupa si sa-l arunce). acum crede ca a fost chiar acea fata si vrea sa caute dovezi (astazi la sfarsitul orelor m-am intalnit cu ea si cu mine pare chiar OK, dar cu cea mai buna pr nu mi se pare ca se comporta la fel [avem ca niste gasti sa spun asa si cu mine pare ca se comporta cel mai frumos din gasca noatra {poate pentru ca era si mama acolo}]) si nu stiu ce sa fac sunt sigura ca daca ii spune la doamna ce s-a intamplat cu caietul si spune ca a fost acea fata poate ne pedepseste si pe noi. ar fi bine daca i-as spne la doamna? ar fi bine daca i-as spune adevarul acelei fete? mi se invart tot felul de intrebari in minte {eu sunt o fire care e mai sensibila}. voi ce ati face?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune adevarul. I-as spune invatatoarei ...De ce se te ascunzi si apoi, nu cred ca o sa te pedepseasca. Si daca te pedepseste ce are eu ca am impinso pe o fetita de a II a din greseala in wc laughing m-a pedepsit doar 2 saptamani si nu am murit si in plus daca ea a facut aia nu are cum sa te pedepseasca. Sunt sigura ca ii va spune o colega de a ta sau spune-i tu invatatoarei ce s-a intamplat.Si eu sunt sensibila dar daca tipa invatatoarea un pic pe tine nu iti fie frica. Te va ierta!
Eu zic sa ii spui pana la urma se va afla!
Fundabatting eyelashes Oricum sper ca ti-am fost de ajutorwinking