Eu sunt la un liceu de arte, intru in clasa a XII-a...Are si avantaje si dezavantaje...dezavantajele sunt ca nu inveti mare lucru la materiile de cultura generala,si astfel cred ca iti va fi mai greu la bac(cel putin asta mi s-a intamplat mie),iar avantajele sunt ca e un colectiv placut unde te poti destinde si daca pasiunea ta este desenul, nu vad de ce nu te-ai duce. Insa odata ajunsa in liceu de arte, va trebui sa dai randament maxim, fiindca e concurenta destula, si trebuie sa te clasezi printre cei mai buni(acum depinde si ce sectie vei urma in viitor).Mie mi-au lasat astia 3 ani un gust amar, din toate punctele de vedere, dar ma multumesc ca am invatat cate ceva, am exersat mult si am reusit sa realizez lucrari deosebite De asemenea, multumesc si ca am avut un mentor bun si cativa prieteni minunati care m-au sustinut.In rest, no comment, se intampla uneori ca nici macar profesorii sa nu dispuna de o educatie artistico-vizuala completa si sa nu aprecieze.Succes!
Preferintele se pot schimba in timpul liceului, nu-ti recomand sa te duci la un liceu de arte s-ar putea sa regreti.
Dacă îţi face plăcere să desenezi şi chiar te pricepi, de ce nu.
De ce întrebi nişte străini dacă să mergi la acel liceu sau nu? Tu ştii cel mai bine ce îţi doreşti şi ce ai în cap, opiniile nu sunt întodeauna obiective.
Dacă pui pasiune în ceea ce faci nu vei regreta nici mai târziu, poţi să ai o meserie oarecum ok şi profitabilă din desen, dacă te străduieşti şi nu renunţi.
Daca asta iti place si chiar ai talent nu vei regreta, asa ca du-te la liceul de arte. Talentul tau poate fi dezvoltat si cine stie ce vei ajune
Daca asta iti place si chiar ai talent nu vei regreta, asa ca du-te la liceul de arte. Talentul tau poate fi dezvoltat si cine stie ce vei ajune happy
Ar trebuii sa mergi si cred va nu vei regreta caci daca te pricepi la asta poate devii renumita in arta