| Roxana12_9228 a întrebat:

Ceau TPU! varul meu sa certat cu unul dintre prietenii lui.atunci cand s-au certat "acel prieten" a spus ceva urat despre mine dar nu stiu exact ce pentru ca varul nu vrea sa-mi spuna.Acum eu il plac pe prietenul varului meu... cand vb pe mess imi vorbeste frumos si ne intelegem bine. Voi ce ma sfatuiti sa fac sa vorbim in continuare sau sa termin cu el?

Răspuns Câştigător
| Missperfect a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa vorbesti in continuare cu el si sa il intrebi daca a zis ceva rau de tine pentru.ca asa ai auzit! poate nu a zis nimic rau de tine!|cine stie... sper ca ti-am fost de ajutoor!

4 răspunsuri:
| RaMoNa_3228 a răspuns:

Dar dc sa term ce treaba ai uh cu varato?
in primul rand o sa se impace ei ca prieteni adv isi iarta orice greseala

| CGUL91 a răspuns:

Lol wtf?! In primul rand ai un var de toata prastia din orice punct de vedere. Fie nu iti spune pentru ca te-a mintit si nu a gasit nimic bun sa inventeze pe moment fie e chiar prost. Vreau sa zic FAMILIA e FAMILIE... Ia-o putin logic. de ce ar spune prietenul varului tau ceva rau despre tine cand s-a certat cu varul tau? Ce motiv ar avea? Si ce motiv ar avea varul tau sa nu iti spuna ce a zis tipul respectiv despre tine? straight face Mai ales ca e certat cu el si nu ar trebui sa aiba nici o retinere. Eventual varul tau stia ca si tipului respectiv ii place de tine si fiind foarte suparat din cauza certului ti-a spus tie ca tipul a zis ceva nasol despre tine, doar ca sa nu te vada impreuna cu el.

| redtulip a răspuns:

Gandeste-te ca varul tau va fi mereu varul tau...pe cand acel prieten maine poate sa nu mai fie. Realitatea virtuala poate sa fie si dovada este si la tine total diferita de cea adevarata. Esti tanara, deci incearca sa iti gasesti preocupari specifice varstei tale gen activitati sportive, pictura, muzica, moda, etc. Traieste-ti copilaria si adolescenta fara a incepe sa ai probleme sentimentale de acest gen.

| Pufoshenie84 a răspuns:

Eu spun sa continuibig grin tu nu ai treaba cu varul tau:*! Successhappy