Practic la 16 ani cu ce te ajuta pe tine faptul ca fumezi si ca ai un telefon de 4000 de lei?
Gandeste-te bine la aceasta intrebare apoi raspunde-mi.
Oare nu este o prostie sa arunci banii pe care nu i-ai muncit tu pe unele vicii, doar pentru a parea mai cool? Da poate ca acum inca esti pe banii parintilor si iti este accesibil acest viciu, dar pe viitor s-ar putea sa-ti prinda bine acei banii pe care ii dai pe tigari, sa faci altceva cu ei.
Sincer fumatul la asemenea varsta mi-se pare o moda proasta, cat despre faptul ca ai telefon de 4000 ron nu am ce sa spun, poate doar ca e o investitie inutila pentru ca la mare lucru nu-ti foloseste.
Cat despre fumat vei obeserva cu cat vei inainta in varsta ca vei incerca sa te lasi de fumat dar nu vei reusii.
Stii, este o ironie, prietenii te fac sa te apuci de fumat, dar tot ei incearca sa se lase mai devrme sau mai tarziu si cel mai adesea nu reusesc.
Si mie mi se intampla si cand vorbeam cu o fata a venit masa si nu a lasat-o sa ma vada pana nu incetez cu fumatu dar chestia era ca si ea fuma
Iar taicamiu si maicamea ma accepta si pe mine si pe ea (ea are 16 ani iar eu 18) si eu nu intelegiar tacsu mi-a zis ca daca o mai fad so vorbesc cu ea imi face nod la gat