| mirabeluska a întrebat:

Ceau:*
Vreau si eu tot felul de statusbig grin
Cele mai frumoase funda...
Restul votwinking

Răspuns Câştigător
| Juliiee a răspuns:

Romana : Îmi place, chiar daca nu mai gasesc unele cuvinte . Îmi place cum spui tu asa " sa fi cuminte ! " love struck
Eu sunt fata care te-a scos din minti. Cea mai rea dintre fetele cuminti.
Ea te iubeste .Ea stie sa te asculte . Ea nu renunta atunci cand problemele sunt multe . Dar daca nu sti sa pretuiesti , e pacat . Ca ea e genu d fata care poate sa-ti dea tot ce ai visat ! love struck
S-ar putea,poate va mai fi candva,erai un naufragiat.Eu am fost salvarea ta
Sunt dimineti in care as vrea sa fii in preajma mea dar cum nu esti m`am trezit din nou degeaba
Niciodata nu am avut intentia sa te dezamagesc...Mai ales ca esti singuru` care stii tot ce gandesc Fara sa vorbesc Esti singurul pe care chiar IL IUBESC .
Stiu ce ai vrut de fapt , si stiu ce simti exact ,pentru ca si astazi eu raman motivul care te-a schimbat
Pe tine te iubesc, tu reprezinti viata.Fara tine sufletul meu ar fi pe dinauntru gol, te iubesc,te doresc Fara tine simt ca mor love struck
Ea te iubeste indiferent de ce ar urma pentru ca stie ca indiferent ce s-ar intampla tu te vei intoarce tot la ea.
Esti tot ce am mai de pret pe lume love struck
Te iubesc pentru toate acele momente in care mi-ai fost alaturi pentru intregul adevar pe care m-ai facut sa-l vad pentru toata bucuria pe care mi-ai adus-o in viata pentru orice greseala pe care tu ai indreptat-o pentru fiecare vis pe care l-ai transformat in realitate pentru sinceritatea pe care o ai fata de miine love struck
Aveam un vis...Cand ai plecat s`a stins ! sad
M-ai învatat sa râd dupa atâtea probleme si tot lânga tine am învatat sa scap de ele!
you're perfect, yes it's true. but without ME you're only You sad
mi-ai promis ca intr-o zi o sa te ti de promisiuni sad
Telefonul suna [Lasa`l sa sune] Vreau sa-ti aud vocea [Nu ceea ce spune]
Simti ca te indragostesti,dar n`ai puterea sa-i spui c`o iubesti
Tot ce vreau acum sa iti mai spun : Te iubesc ca o nebuna !
Nu te uita inapoi. nu te mai pierde printre vise,priveste inainte. sunt cu bratzele deschise si cu ploapele inchise, din nou simt ca mi`e dor. imi doresc sa fiu cu tine impotriva tuturor
Inainte sa te duci la alta gandeste'te ca altii o vor pe a ta! Ar trebui sa fi prea prost ca sa renunti la ea
Fara tine , langa mine sigur nu as fi putut sa trec peste probleme numai tu imi este alaturi in fiecare clipa ;x
Orice s`ar intampla voi ramane a ta !
Stilu` atrage PERSONALITATEA cucereste!Lasa-ma sa fug de tine si daca ma iubesti alearga dupa mine
In intuneric tu esti lumina care imi da viata , singura mea speranta , singurul meu motiv care ma mai tine la suprafata
You don't have idea how hard is to stop loving yousigh !
Inca ma mai bucur ca ma certi cand gresesc,cand imi spui ca ma iubesti cand ma faci sa simt ca plutesc day dreaming
I wish i could tell you how much I love you, but I think these words would never be enough to tell you, that you are more than my life
Toti ma stiu de fata rea, dar am inima si eu, chiar daca am sange rece, eu stiu sa iubesc cat 10.
De mica am invatat sa fac totul cu cap, atunci cand e nevoie sa tac, capu sus, privirea inainte,
Nu am fost îndotdeauna asa . Eram altfel , dar m-am schimbat ca se jucau prea multi cu inima mea ! straight face
Si n-am sa uit niciodata peste câte am trecut . Si n-am sa renut niciodata sa lupt.
Niciodata n-am umblat dupa noroc oh go on.Si daca am vrut sa iasa fum, am stiut unde sa dau foc smug !
Tot respectu' meu pentru un baiat care are curaju' sa spuna : nu pot , am prietena si o iubesc
have you ever noticed that a woman's "i'll be ready in five minutes" and a man's "I'll be home in five minutes" are exactly the same?
Arata-le ca poti zâmbi,chiar si cu inima ciobita.
Nu ridici mana pentru a mangaia,deschizi gura doar pentru a tipa
Lasi urme de durere si rusine,candva am fost la fel de proasta ca si tïne!
Si'ti vezi de treburi, ca oricum viata merge'n suturi
Ai cazut - te'ai ridicat - inveti noi moduri sa te scuturi...Inveti sa te bucuri mai des si fara ajutor,Ca ai probleme mai ales - ia zi "Mai da'le'n mortii lor"
~ Stii ca voi fi mereu printesa ta? ~
~ Nu e asa de usor sa fii fata.Nu stii cum e si...nu vei stii niciodata.~
~ Ai un fel al tau de a innebuni orice fata. Nu cred ca ai cunoscut vreo una sa nu se indragosteasca de tine macar o data. ~
Iubesc , de fapt urasc ca esti mândru. De-asta umplu paharul , pentru ca esti gol pe dinauntru.
Am ramas la fel de inocenta diferenta este ca acum nu mai cred in aparenta , iubesc pe cine ma iubeste
Mai bine mor pentru ceva , decat sa traiesc degeaba
In viata fiecaruia exista o persoana pe care nu o va putea uita niciodata
Sinceritatea e o floare pe care nu o poti culege din sufletul oricui
Cel care acum e langa mine Mi-a demonstrat ce inseamna sa fii iubita!
Am trecutt prin vant ploaie si soare Tu mi-ai fost mereu alaturii`Dar Acum?!Ce s-a schimbat?!Nu Mai esti cum te stiam euu!;]
Aud vorbe parsive despre mine . si continua barfa ! Da` cand ajunge la mine barfa love struck Isi cere scuze tarfa :]].
Iara tuu? Iara nOi! Iara vara! Iara nOi dOi! Iara impreuna! Dar gata? Gata
M-ai avut in palma si m.ai aruncat a expiirat iubirea mea acum fa` ce vrei cu viiata ta ;x
Si dintr-o suta , e doar un suflet viu care m-ajuta ! love struck
I`ar cand problemele usor se vor stinge le vom arata tuturor ca dragostea invinge love struck
Uneori timpul iti raspunde la intrebari si-ti reda fericirea...
Te-am visat si sper sa intelegi ca fericirea o gasesti ,dar dupa ea trebuie sa alergi !
Si nu te poti opri,incerci sa dai de el ,astepti cu nerabdare ziua cand va fi la fel
Invata ca sentimentu-i pur cand e reciproc ,ca dragostea e foc,stinge si uita acest joc !
Imi alerg timpul :-x. Imi aleg tipul preferat de baiat
Urasc momentul în care regretam sansa pe care nu am acceptat-o
Fetele au un sigur defect ! . NU isi dau seama cat de valoroase sunt.
Este atat de dragut sa ai pe cineva care sa-ti spuna in fiecare nopate "Te iubesc, noapte buna !".
Te exprimi în lacrimi varsate, asculti o melodie si te lasi usor pe spate în acelasi pat plin de pacate
Uneori ,te porti de parca nu ti’ar pasa .Dar stiu sigur , ceva din adancul sufletului tau , ma vrea !
Cu greu uram ceea ce am iubit cu adevarat.
Iti ia un minut,pentru a-ti da seama ca o persoana este speciala! O ora pentru a o judeca, 1 zi pentru a o iubi sau adora, dar iti ia o viata intreaga, pentru a o uita!
Am gresit prea des,dar nu regret nimic ! Am fost fericita ! ?
Se spune ca timpul vindeca orice, dar pe masura ce timpul trece absenta ta devine tot mai dureroasa.
Iubesc fara conditi , daruiesc fara motivee si tin la el faraa explicati ! happy
Mirosul tau a ramas tiparit in capul meu, e magic ce se intampla intre noi stii doar tu, si eu !
Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine. Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul
Ia`ma de mâna sa facem o plimbare ,sa fim doar tu cu mine pan' la rasarit de soare, fara prieteni, fara timiditate, fara telefoane si apeluri ratatesmug
Do you think our love could take us away together?I think our love can do anything we want it to :X
Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti, ca pentru tine am renuntat la multe si la multi
Mai stii? Îti placea sa o vezi râzând. Ea tot cu zâmbetul a ramas,tu tot cu ea în gând .
Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.
mi-as fi dorit sa fii alaturi de mine de sarbatori
You the one that I dream about all day, you the one that I think about always

0 răspunsuri: