| LiveTheMoments a întrebat:

Cec reacție ar putea avea un băiat dupa ce ii spui ca-l placi prin mess?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Apreciem real sa aflam asta ca nu vad ce seriozitate e pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce fel de baiat e. Daca e un baiat cuminte si te-ar placea, probabil ar reactiona intr-un fel frumos si s-ar comporta foarte frumos cu tine, daca e un golan si ar afla ca il placi si-ar spune "asta e moarta dupa mine ia sa ma joc putin cu ea". In orice caz, baiatul trebuie sa spuna primul, nu fata happy

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Parca spuneai ca nu ajuti lumea laughing * stiu ca se aplica doar la T/A, glumeam*

Ca raspuns pentru intrebare :
Daca te place atunci s-ar putea sa nu creada din prima sau sa te intrebe daca " este pe bune "?
De asemenea o sa stea in fata telefonului si o sa zambeasca incontrolabil.

Daca nu te place atunci o sa ezite chiar si dupa ce ii spui ca "e pe bune" sau o sa-ti spuna pur si simplu ca nu simte nimic. *putin probabil daca vorbiti pe mess de multa vreme*

| anonim_4396 a răspuns (pentru RainmakerX):

Eu m-am nascut sa ajut smug
Chiar daca nu ajut pe nimeni

| RainmakerX a răspuns (pentru anonim_4396):

Aww ^w^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa reactioneze? Daca va cunoasteti in realitate si te place si el, va reactiona frumos sau daca e timid nu va stii ce sa-ti spuna. Iar daca nu te place, probabil iti va spune. S-ar putea sa nu te creada, deci mai bine ii spui in fata.winking

| L1feDRAIN a răspuns:

Descriel, ca altfel incepem lista de la "Du-te dracu, la suicid" si daca te place de la "Esti proasta" la *ti pup, ti pup*.
.
.
Ma rog:
Daca te place eu cred ca: Va tacea sau va recunoaste sau va minti ca nu te place prin diverse metode.
Daca nu te place: Va tacea, iti va spune adevarul, te va minti ca te place sau te trimite dracu.
.
Repet: N-am de unde sti natura masculului cu care vrei sa te legi, dar ti-am scris cateva posibilitati.

| DryIce a răspuns:

O sa lesine instant

| CinVasileeee a răspuns:

Acum depinde daca te place si el si e una buna!

| LiveTheMoments explică:

Nu este golan! E ok.

Pai de când i-am spus ma ignora si nu stiu ce sa fac!

Chiar asta e faza ca nu stiu daca el ma place! Ne-am văzut in realitate si se uita mereu la mine. El a zis ca ma cunoste dinainte sa ne întâlnim dar eu nu îl cunoscusem!

| Ganditorull1999psalmi a răspuns:

Din numele tu se retine clar ca esti o copila imatura de 13-14 ani, ce sa faci ma tu cu iubit de la 13 ani? Ba copile, vezi-ti de scoala ta si lasa baietii.