Eu zic asa:oamenii in general alearga toata viata pentru a-si gasi jumatatea.nu? ei bine, putini sunt care o gasesc fara sa se straduiasca prea mult, insa majoritatea lupta din greu si trec prin multe dezamagiri..aceste dezamagiri pe unii ii fac sa fie mai ambitiosi si sa lupte in continuare iar pe altii ii fac sa-si piarda orice speranta(asa se ajunge la sinucideri).ei si dupa multe necazuri va veni si o perioada numai de fericire, oricat de tarziu ar veni ea TOT VA VENI ODATA! lumea are un echilibru intre bine si rau pe care noi nu-l putem controla sau schimba si toate se petrec asa cum vrea Dumnezeu nu cum vrem noi, neaparat.eu de felul meu sunt cam pesimista dar am si zile in care debordez de energie si veselie si asta imi dovedeste ca nimic nu ramane nerezolvat.
Presupun că nu căutăm bine sau ceea ce cauți nu îți este de folos cu adevărat.Cine știe?!
Eu personal am observat ca de fiecare data cand caut ceva, acel ceva nu vine. Iar cand simt ca nu mai am nici o speranta si nu vreau sa mai caut, acel ceva vine. Nu cred ca trebuie sa cauti ceva, pentru ca va veni altceva in locul acelui ceva/cineva care va fi mai mult decat iti doreai.
gabriela_6427 întreabă: