Am terminat a VIII-a si regret trecerea ireversibila a timpului. Acesti ani au fost cei mai frumosi din viata mea si nu stiu daca vor putea fi vreodata egalati.
Clasele 1-4 - hmm... aşa şi-aşa. Mi-am antrenat spiritul de a umili oameni
Clasele 5-8 - Destul de ok, în mare parte acolo s-a consumat întreaga mea maturizare. Primul loc de muncă, prima prietenă, primul premiu şcolar serios, prima partidă de sex, primul profesor care şi-a pierdut slujba din reclamaţia mea,... ce mai... multe de-alde "primul" în perioada aia.
Clasele 9-12 - În mare parte am continuat ce începusem în 5-8, cu diferenţa că am fost ceva (mult) mai misogin. Încă un profesor exclus din învăţământ pentru abuz, după încheierea primei relaţii de un an şi 8 luni, multe prietene pentru sex sportiv, la polul opus mulţi nervi, foarte mulţi stupizi (am avut ghinionul să mă maturizezt mult prea repede) - adică aşa mi se păreau mie... Sincer nu mi-a plăcut deloc liceul (eu am fost la acelaşi liceu din clasa a V-a până în clasa a XII-a).
Facultatea, acuş sunt anul II. Ce pot să zic, am reuşit să mă îndrăgostesc a doua oară, să încep să mă bucur de independenţă totală şi, aştept cu interes să mă bucur cât de curând şi de intimitatea de care am nevoie.
Oricum, în general şcoala nu mi-a plăcut şi din 5-12 am mers cu plăcere în total la 7 profesori, restul mi s-au părut cam stupizi sau irelevanţi.
Poate dacă nu m-aş fi maturizat mai repede, mi-ar fi plăcut şi mie.
Salut!
Am terminat a 11 si anul asta mi s-a parut cel mai frumos:X Si anii de liceu chiar sunt cei mai frumosi, pentru cei care intrati acum la liceu profitati la maxim de astia 4 anii, eu mai am 1 an si nu vreau sa ma gandesc
Clasa a 7-a...de ce pentru ca m-am maturizat cel mai mult si pentru ca era inainte sa vina un monstru de directoare in scoala. daca nu se schimba direktoarea in a 8-a era poate si mai frumos ca in a7-a...
Eu sunt la liceu` acum am trecut clasa a11a. Mie cel mai mlt pana acum mi-a placut 5-8. Cel mai mult clasa a8a. Intr`a8a mi-am dat seama ca de fapt, desi ma certam cu toti colegii mei, asa stupizi cum erau ei (sau cum mi se pareau mie) tineam la toti. In clasa a8a am fost foarte uniti toti, daca se lua cineva de unu` din clasa noastra, se lua de toti... In clasa a8a ne-am dat seama cat contam unu` pentru altu, si ca in clasa aia am fost ca niste fratsi. Ne stiam din clasa a1a, ba chiar de la gradinitsa`... nu stiu dar mie clasa a8a mi-a placut cel mai mlt.
Anii De Liceu, pentru ca sunt cei mai interesanti, suntem mai maturi ne distram altfel, si glumele is altfel decit in anii scolari DE-as putea as intoarce timpul inapoi :X
Pai eu abia am terminat a 9a si totusi cred ca anii de liceu vor fi cei mai frumosi :*
1-4 Sa fim seriosi, nici nu realizezi ce e cu tine in clasele alea. in 5-8 incepi sa intelegi care iti e scopul prin lume si incepi usor usor sa te maturizeri. LICEU- viata tati, acum depinde de tine daca esti o persoana sociala daca te adaptezi cu colegii, la mine a fost super, au fost clipe de vis 4 ani de basm, am avut emotii, bucurii si suparari ca na, asa e peste tot, prea mult bine strica. Facultatea. Hmmmmm sunt anul 2, am inceput StreSSiuneA, nu zic ca nu e frumoasa si facultatea, daca nu te omorai cu mersul la ore si iti placea sa fii mai rece, facultatea e locul, aici oricine vine cand vrea, cursurile nu sunt obligatorii depinde de prof, de colegi nu stiu ce sa zic o sa ai colegi super de treaba cu care te intelegi si o sa ai si multi cu care nu ai prea multe in comun, nu e aceeasi "familie" din liceu, acolo stateai 5-6 ore la scoala impreuna, aici daca stati 3-4 ore maxim toata grupa impreuna e sarbatoare... . Pe final recunosc ca pentru mine ANII de liceu au fost de vis, si e adevarat nu te mai intalnesti cu ei.
Cu siguranta ...liceul.In liceu ai suficienta maturitate incat sa iti dai seama ce se intampla in jurul tau.Esti capabil sa legi prietenii adevarate, sa cunosti oamenii asa cum sunt.In liceu, esti suficient de mare incat sa realizezi unele lucruri pe care nici nu ti le imaginai, si suficient de mic incat sa te bucuri de orice nazbatie, de orice farsa, sa faci lucruri copilaresti.In liceu nu ai grija zilei de maine, cum o ai in facultate, dar realizezi ca viata uneori este grea, ceea ce nu realizezi in generala.Liceul e nivelul de trecere, dintre adolescenta si maturitate, e poarte viitorului.Intr`un cuvant, cei mai frumosi ani
tewutu întreabă: