| Floriiiiiii a întrebat:

Cei care aveti ask.fm se mai poate schimba numele acela unde este @ gen "@Mihaela..." daca da cum? Si numele pe fb daca e schimbat de prea multe ori si raman doar variantele sa alegi nu se mai poate schimba deloc? Mersi P.S ask-ul e facut de mult. si mi-a ramas numele asa. http://ask.fm/MihaelaDouaPuncteIics si vreau sa il schimb mersi!

Răspuns Câştigător
| Alexandraaq a răspuns:

Hei.Aceasi problema o am si eu straight face.
Nu pe Facebook daca ti-ai schimbat numele de mai multe ori nu mai poti sa il schimbi, poti doar sa alegi din variantele vechi deja folosite. Iar pe ask.fm poti sa iti schimbi numele (MINNIE.) celalalt nu poti deloc. happy
Funda?

2 răspunsuri:
| facepalmlol a răspuns:

Acela este numele contului cu care te-ai inregistrat. Daca vrei sa-l schimbi, va trebui sa-ti faci alt cont de ask.fm
Facebook-ul, mi se pare, ca doar de trei ori te lasa sa-ti sa-ti schimbi numele si apoi poti doar sa alegi dintre variante.

| justmystyle a răspuns:

Buna! Din pacate, numele de la ask(@...) nu se poate schimba.Am incercat si eu, dar degeaba.In legatura cu facebook-ul se intampla la fel.Cand numele tale sunt numeroase nu iti mai dau voie cei de la facebook sa iti schimb numele.Doar variantele de acolo.:*