Avand in vedere ca stau la bloc, si imi petrec la scolala 6-7 ore pe zi.=catel chinuit.
Buna
Eu nu am cateii dar imi plac foarte mult
Daca iti doresti atat de mult un catel atunci faci cum crezi
Dar un catel este ca un copil trebuie sa te ocupi de el
Eu as alege rasa bichon sunt asa de adorabilii asa micii:X
Iti recomand sa iti cumperi catel numai daca si ceilalti membrii ai familiei sunt de acord si promit ca te ajuta. Nu vei putea sa stai tot timpul cu el (vei pleca in excursii; vacante fara el)si cei din familie trebuie sa aiba grija de el. Un catel costa si ceva bani pentru hrana, medicamente, etc.Trebuie sa te gandesti ca el este ca un bebelus iar tu il vei avea,, pe cap"timp de 12-20 ani.Esti tanar si ai in fata o cariera. Poate vei pleca in alta parte si trebuie- buie sa te gandesti de pe acum ce vei face cu el atunci.Nu ai idee ce mult il vei iubi si ce greu iti va fi sa te desparti de el (mai ales daca nu-l vei lasa acasa sau la cineva care sa il iubeasca si sa il ingrijeasca!
Repet sfatul:intreaba-ti parintii daca isi doresc un catel (si un nou copil de crescut)!
Mai sunteti interesata de adoptia unui catel?
Am gasit o catelusa de rasa (talie mica) pe care nu o pot pastra deoarece locuiesc la bloc si mai am deja doi catei.
Daca mai sunteti interesata va rog sa reveniti cu un mail si va contactez eu; eventual va pot trimite si niste poze.
Adresa marianasiflorin@yahoo.com; 0726635317
NiCoL♥ întreabă:
anonim_4396 întreabă: