Ce are daca gasesc mereu postere cu TH? Mie imi convine, imi place muzica lor si oricum daca nu va place TH atunci poti sa intorci posterul si gata. Ce mare scofala?
Pe mine nu ma deranjeaza posterele.In general nu cumpar revista pentru postere, o cumpar cand ma plictisesc, pentru a o citi
Pai revista nu o cumperi pentru postere ci pentru continutul ei, adica articole, interviuri etc. Eu as dori sa fie mai multe postere cu Mariah Carey (e super simpatica tipa ) la fel si Beyonce Ziua Buna! Daniel.
Deja m-am saturat de cele cu tokio hotel, de ex. nu au pus niciunul cu avril lavigne
si asa, vreau sa fie postere cu:marilyn manson, avril lavigne, nightwish, rammstein, evanescence, amy lee...etc
Am observat asta si nu prea imi convine Nu sunt fana a lui Tokio Hotel Am ascultat mel lor si nu mi-au placutOricine fara ei.
Parerea mea
Mie n-mi convine! Cu David Deejay & Dony, Refflex, Fly Project, Play and Win, Simple Plan de ce nu pun? Nesimtiti! Ce ne pun in reviste toate aratarile (TH)?
Sincera sa fiu nu`mi prea convine pentru ca eu cumpar mai mult revistele pentru postere si cum nu`s fana TH va dati seama. Mi-ar place postere cu Avril cu M. J dar nu cu TH pentru ca lumea nu e plina de fanii acestei trupe
Deci eu ma chinui aici sa caut reviste in care sa gasesc postere cu TH si u gasesti in fiecare revista:-W ti se pare corect?
Nu mereu apar postere q tokio hotel si chiar daca sun... ce importanta are? sunt foarte tari iar muzica lor e foarte buna:-p
Fara suparare dar cred ca cei de la revista vor sa mai scape de tineretul din ziua de azi(sper ca ati inteles aluzia)
Sora mea are aprox. 60 de postere cu Tokio Hotel, stranse din reviste gen Bravo, Popcorn, Coolgirl...
M-am saturat de TH. M-am saturat de postere cu ei... sa mai puna si postere cu altii! ex: miley, avril, rihanna, jb... cei de la disney ...hai hai ca-s multe celebritati in lume nu numai TH
Hey. sunt Cristina, o foarte mare fana Tokio Hotel si cumpar mereu revistele Bravo si Popcorn. Imi comvine ca mereu sa fie postere cu Tokio Hotel, dar in ultimele numere chiar nu am mai gasit.
I love Bill Kaulitz :X