Ar fi bine sa mai cerem inca o parere, daca vom tine cont sau nu de ea, asta depinde si de noi, de taria caracterului nostru si de siguranta noastra, dar daca simtim ca nu suntem siguri mai bine mai intrebam:caci este o vorba, mai bine masori de mai multe ori si tai numai odata si bine.
Independent de noi, trebuie in anumit circumstante sa luam decizii fara sa cerem o parere celor din jur.Cand iei o anumita decizie, este o regula, trebuie sa gandesti cu o mutare inainte, sa anticipezi care sunt urmarile in functie de decizia luata.Ai putea sa te sfatuiesti cu o persoana despre viitor dar nu are nici un drept sa ia o decizie in locul tau.
Gandeste-te ca nu intotdeauna vei avea langa tine persoanele dragi (parinti, prieteni, familie ) si vei fi nevoita sa alegi singura. De asemenea deciziile proaste le poti lua si daca ceri parerea altcuiva.
Ai dreptate@sorin am fost pana acum foarte hotarata in unele decizii(luate de una singura, deoarece nimeni, afara de mama mea nu ar fi fost de acord cu mine) si asa voi ramane intotdeauna(mai ales in privinta caracterului meu, deoarece foarte putine persoane au mai ramas acum"de moda veche"asa ca mine si nu exagerez deloc cand spun asta, am trecut prin destule"experiente"care mi-au dovedit-o)