| Saturday a întrebat:

Cei care nu stiti inca povestea cu tipu' ala de aproape 16 cititi intrebarea:

http://www.TPU.ro/......ace-de-el/

Asa. ei... tipu asta acum 2-3 zile imi zicea ca o sa inceapa iarasi sala:|si eu stiind ca unii baieti asa vor sa vrajeasca o fata i-am zis ca bv mah.sala de muste? si el apoi a zis ca a fost la sala si la box.8-|ca eu inca nu il cunosc si nu stiu cum arata pana sa faca sala ca era gras si pitik. ok. asta pana aici

dar apoi eu glumeam cu el, si imi zicea ca nu-i stiu povestea eu zicea ce poveste? alba ca zapada si cei 7 piticii? el a luat-o in serios!:((((((
ce am mai glumit cu el si mi-a zis
-eu te credeam o prietena. fara fite
eu:
-da' ce-am faqut?
el:
-nimic.lasa
eu:
-bine. orice as fii facut desi stiu ca nu am facut nimic iarta-ma:) (am facut-o lata:()
el:
-stii ceva?
eu(speriata ca-mi va zice ceva si mai rau):
-ce?
el:
-esti frumoasa:X:X:X:X:X:X
eu:
-mersi:*:X
apoi dupa ce mi-a zis asta mi-a zis sa-l scot din top ca l-am pus din nou pe ultimul loc si ca ma scoate si el:(
a stat pe inv la mine sa nu-l vad crezand ca mi-a dat ig apoi cand vad ca, culmea e intrat il intreb:
-da' uh nu mi-ai dat ig?:O:O:O:O;;)
el:
-ba da, dar te-am scos pentru ca am prea multi la ig si vroiam sa-l bag pe unu si te-am scos pe tine pentru ca nu esti stresanta
eu gandindu-ma ca nu mi-a dat ig pentru ca asa imi dadea din nou sa-i dau acc i-am dat ig ca proasta fara sa-i mai zic nimic:(l-am sters din prietenii hi5 si imi venea sa-i sterg si nr de nerviX(
apoi peste cateva zile mi-a dat mesaj zicand:
"bagaboanto"asa imi zicea el de fel iar eu "golanule"
apoi dupa msj i-am zis ce mai vrei de la mine si mi-a zis nimic:(
apoi i-am zis esti cumva un baiat cu care m-am certat fara sa vreau?
si el a zis ca da m-am certat cu el dar nu stie daca vroiam sau nu:|
si i-am zis ca ahamm. uh erai. stiam pentru ca stiu ca nr uh se termina cu 105;)
el:parca nu stiai ca st eu!
apoi eu:nu.ca dupa cearta te-am scos din tel:)
el:bine...

apoi nu a mai zis nimic.
SI AZI am vazut ceva suspect;))are la poza de la avut o poza cu o alta presupusa prX(si am intrebat-o daca e impreuna cu el si mi-a zis "nu:))" apoi eu ma faceam ca rad desi stiam ca e ceva la mijloc:-w

acum deja mi-e dor sa vb cu el.chiar si prin mesaje:(cum sa-lo mai bag in seama fara ca el sa creada ca-l plac?:)
mentionez ca intr-o seara m-a sunat pe la 23:00 si mi-a zis "te iubesc". apoi a zis asta de inca 2 ori.

apoi peste 2 min l-am sunat si l-am intrebat:"gata ti-ai revenit? esti beat?"
el:
-nu nu's beat. te iubesc te iubesc te iubesc
apoi am inchis:|
credeti ca simte ceva pentru mine?:((

2 răspunsuri:
| mary a răspuns:

E cam complicata treaba. avand in vedere ca tu ai 13 ani... e mai mult o joaca.in orice caz daca intr-adevar simti ceva pentru el spune-i in fata. nu va mai jucati de-a soarecele si pisica pe mess.

| marian123 a răspuns:

Da... e clar cupleaza-te cu el mai repede ca el vrea si nu mai vb cu el prin mesaje...telefoane vb cu el fata in fata e mai usor vorbele vin mai repedewinking crede-ma