Pai eu inca stau cu parintii deci majoritatea cheltuielilor le suporta ei. Dar din banii de bona (vreo 4 milioane pe saptamana, cerand 20 de lei pe ora) imi fac mofturile. Dar legat de iesit in oras, pe saptamana dau in jur de vreo 2 milioane (asta pentru ca ies destul de des prin parcuri de unde cumpar porcarii de la magazine, cafenele, etc. pe saptamana), beau destul de des bere, cred ca in mare parte exista in jur de 3 dati pe saptamana in care beau bere iar in una dintre ele ma imbat. Tigari nu prea fumez, doar 1 pe zi, iar cand ma duc la terase sau chestii de genu', vreo 3, asa ca, cumpar pe luna vreo 2 pachete de 16 lei, da' in acelasi timp ciordesc si multe tigari de la altii. Mai dau si in jur de 2-3 milioane pe haine. Si daca ar fi sa calculez toate astea cred ca as ajunge undeva la 10 milioane.
Pai depinde, daca esti genul care nu vrea sa stea la mana parintilor si sa arate ce poate, pur si simplu te angajezi undeva si iti zic din propia experienta ca o duci foarte bine faci ce vrei cu banii pentru ca sunt ai tai. Dar daca esti genul care sta la mana parintilor e mai greut mai ales daca esti din afara si primesti o suma de banii in fiecare luna de la parinti, daca stii ca o folosesti cu cap iti poate ajunge, bine acum depinde si cat e suma.
anonim_4396 întreabă: