| Artemisia a întrebat:

Cei care va-ti uitat aseara la emisiunea Burlacul cu Catalin Botezatul, ati vazut ca el le-a ales pe Violeta si Mihaela. Voi care ati vrea sa castige, eu sincer as vrea sa castige Violeta, pentru ca Mihaela este foarte antipatica(dupa parerea mea). care este parerea voastra?

9 răspunsuri:
| Mjdolhfi a răspuns:

Si eu as vrea sa o aleaga pe Violeta, insa o va alege pe Mihaela!

| Kira9747 a răspuns:

Sunt de acord cu tine, Violeta este mai draguta:X:X

| PureCherry a răspuns:

Violeta! Pe mihaela nu o sufar! Daca o alege pe ea...ma duc! In fine alegerea lui! Papa!

Ps: Imi pare rau ca a fost eliminata Roxi! crying

| fCD a răspuns:

Lol straight face cate griji pe capu vostru oh go onstraight face

| Ourworld a răspuns:

Eu nu vreau sa câștige Violeta ca e bârfitoare. Cred ca Mihaela e mai potrivită pentru el.

| Ourworld a răspuns:

Eu aș vrea ca Mihaela să câștige pentru că Violeta e bârfitoare. Mihaela se potrivește mai bine cu Botezatu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa castige Violeta love struck.nu numai ca este imi draguta dar pare si mai naturala. mihaela il sufoca pur si simplu.BAFTA Violeta.chiar daca in viata de zi cu zi nu va ramane cu niciuna.(CRED). DESI SPUNEA CA INCEPE SA AIBA SENTIMENTE PT O FATA DIN CONCURS.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Euas vrea la fel sa castige violeta ca mihaela e urata si nu se potriveste cu catalin botezatu ear daca nu o dadea afara pe roxana robotin parerea mea ara mai buna despre roxana robotin

imi pare foarte rau ca a dato pe roxana robotin afara si mai ales roxana hambalista erau cele mai frumoase ear imi pare rau si de alina cantareata ca a dato afara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa castige violeta ptcr ea deja a castigatlaughing