Omenia. adica sa fi om cu toti din jurul tau. Important pentru mine sunt si familia prietenii. toate acestea ne leaga IUBIREA care e cel mai important lucru. Banii? nu sunt importanti atat de mult adica ne trebuie dar daca nu ai prieteni ce faci cu bani? cu cine te distrezi? cu cine faci cumparaturi si cui ii arati cum esti imbracat? cui ii spui secretele.
Suces in continuare alisa si mult noroc in viata:*
Familia,scopul meu in viață, prietenii, mă consum enorm pentru aceste lucruri.
Succes
Cea mai importanta este fericirea noastra, sa fim satifacuti de munca noastra si de porpria persoana
Ce-i mai important in viata?
Pai depinde de punctul de vedere al fiecaruia
Din punctul meu de vedere cel mia important lucru este IUBIREA!
Eu una fara iubire nu as putea traii
Indiferent daca e vorba despre iubirea dintre doi indragostiti, doi prieteni...sau iubirea dintre membrii unei familii, ea face legatura intre tot
Buna!
Cea mai importanta pentru mine este familia mea.Nu stiu ce m`as face fara ea.
E importanta si sanatatea
Daca nu esti sanatos nu esti nici fericit. Unii spun ca banii sunt cei mai importanti,dar nu este asa : daca ai bani si nu esti sanatos,ce faci cu ei?
Nu stiu sigur la ce te`ai referit, dar eu ti-am spus ce e cel mai important pentru mine : familia si sanatatea.
Pa, pa!
Este important să fii sănătos, însă nu acesta este lucrul cel mai important, fiindcă, într-o zi, fiecare va trebui să moară. Este important să avem bani, însă nici acesta nu este lucrul cel mai important, fiindcă într-o zi va trebui să lăsăm tot ceea ce posedăm. Este important să ne bucurăm de viaţă, însă nici acest lucru nu ţine veşnic. (Friedrich Nietzsche) cu toate astea eu cred ca sanatatea este importanta, daca nu cea mai importanta,, familia este la randul ei foarte importanta pentru ca iti ofera sustinere, si atunci... daca ai o familie care sa te sustina si esti sanatos simti ca traiesti si noi trebuie sa ne bucuram de viata ca doar o data traim.
ce-i mai important in viata? sa ti-o traiesti maxim. MAXIM am zis!
Pai cred ca in primul rand sanatatea si sa ai prieteni adv langa tine (pe langa familie) pe urma scoala pe viitor banii dar daca nu ai ce am spus eu in primul rand degeaba... cand am zis sanatate m-am referit la tot si la conditia fizica avand in vedere ca toata lumea in ziua de azi de judeca dupa aspect apoi te cunoaste...
anaservic întreabă: