Norocul este pe primul loc in viata, pentru ca daca nu ai noroc in viata, nu ai nici Dragoste si nici Bani.
Asa-i?
Dragostea, norocul ti-l faci singur iar banii vin si se duc dar sunt si ei important
DRagostea bani nu aduc fericirea si norocul e important dar daca dragoste nu e nimic nu e
Daca vei avea norocul sa te indragostesti, sa fii iubi si sa iubesti, atunci si de bani vei avea parte.
Sanatatea! Daca ai asta ai si bani si dragoste si noroc, doar ca esti prea orb sa le vezi. Crede-ma e cat se poate de adevarat.
Sincer eu as pune familia/prieteni pe primul loc si dupa aia restul,dragostea inca n-am itnalnito, norocul cand e cand nu e, bani la fel ca norocu cand sunt bani cand nu sunt ^_^
Banii niciodata nu ajung la nimeni si nici nu o sa ajunga vreodata, dragostea ...nu pot spune nimic de ea cred ca stiii ce inseamna...dar norocul depinde de cum ti-l faci uneori daralteori depinde de neam daca neamul tau este norocos i tu vei fi asa ca pentru mine pe primul loc sunt dragostea dar si norocul banii pentru mine nu au nici o valoare