Andra - a fost apreciata in fiecare an de catre public, nu a dat cu bata-n balta ca alti artisti si s-a mentinut sus.
Anda Adam - nu prea am vazut-o la tv, dar am ramas masca cand i-am vazut noua freza
Alex - anul trecut si acum 2 sau 3 ani cand era cu cantecul ala cu camasha...in 2009 a avut si el succes dar nu asa mare.
Puya - in mod sigur artistul anului. I-a devastat si pe Paraziti si pe Puya. Undeva in Balcani, Sus pe Bar si Change sunt hituri ...pe culmi inalte in topuri:d
Inna - a adus un aer international muzicii romanesti care devenea banala daca n-ar fi fost ea. Cu siguranta si Inna poate fi considerata ca artista a anului.
Dan Balan - anul trecut el a fost artistul anului.
Blaxy Girls - intr-adevar au avut mult succes cu Dear Mama, dar nu le-am mai vazut de-atunci.
Andreea Banica - anul asta a nascut, s-a ocupat de familie, cu muzica n-a prea avut treaba.
Akcent - n-au intrecut succesul Innei
Andreea Balan - nimic
Smiley - mie imi e simpatic baiatul, si a avut destul succes cu melodia aia cu datoria la stat, dar nu merita titlul de artist al anului.
Elena - bravo ei, a avut mult succes. Cu albumul de muzica machedoanca, cu piesa aia "Balkan Girls" dar dupa ce a dat-o in bara la Eurovision, nu prea a mai avut ea succes.
Voltaj - naspa, ca de fiecare data.
Mihaita - ne-a adus pe culmi inalte in 2006, atunci chiar a fost artistul anului, dar acum...nimic deosebit. Poate doar scandalul cu Tarkiii.
Lori - cu tiganimea ei. Nu mi s-a parut prea deosebita anul asta.
Connect-r -nici atat.
Morandi - a ramas Moga in pana de inspiratie, anul asta chiar au fost seci.
In concluzie Puya si Inna, dar avand in vedere ca Inna ne-a facut celebri si peste hotare, o desemnez pe ea artista anului
Hmm, as avea doi artisti asa ca am de gand sa fac o dezbatere publica . In primul rand, optez pentru Elena Gheorghe, nu-mi place deloc muzica pe care o canta & so on, dar pentru ca a mers la Eurovision anul acesta si i-a facut fata, merita o sansa; a doua varianta ar fi Dan Balan (btw, Chica Bomb sucks) care a reusit sa aduca in prim-plan niste melodii destul de dragute, si mai ales... cerute, mai ales peste ocean.
Nu stiu pe care dintre ei l-as alege... dar sa zicem ca ii dau votul lui Dan Balan, so yea... Dan Balan ramane, a avut mai mult succes.
Cat despre Inna...imi pare foarte rau ca am ajuns sa ne facem "cunoscuti" tocmai cu non-valori de genul.
And your point is what? te ajutam cu ce?
artists.umm.Smiley.
restul' se schimba dupa cum se schimba vantul.Inna are 5 melodii care au acelalesi negative.connect-r cant cu guta, house si hip-hop[strut si prefacut]
imi cer scuze sa te anunt dar voltaj nu este un artist ci o trupa. iar akcent nici atat.
peace
Artista in adevaratul sens al cuvantului cred ca e Andra, dar ca si vanzari si piese cerute cred a Inna.
Andra De ce? Pentru ca are cea mai buna voce din Romania si pentru care niste melodii absolut incantatoare