| lolicaa a întrebat:

Cel mai frumos mesaj cu LA MULTI ANI pentru cea mai buna prietena? help meee pleaseee crying

3 răspunsuri:
| Bibbi1507 a răspuns:

Sa ploua incet deasupra ta/Cu picaturi de fericire/Sa fie visul tau un zbor de implinire.../Povara vietii sa-ti fie car cu sanatate.../Sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate./Sa ai oricand in drumul tau un soare zambitor/Sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor!
Visele de azi sa devina realitate. Sperantele de maine inpliniri. Orice cadere un pas inainte. Gandul bun sa te insoteasca mereu! LA MULTI, MULTI ANI!
CAdouri scumpe nu am gasit dar as vrea sa te felicit, sa nu am lacrimi nici tristete doar zambet si blandete sa fii asa cum te-am stiut, sa ai in viata tot ce-ai vrut, dragoste si fericire sanatate pe vecie. Aceasta a fost urarea mea, te felicit de ziua ta!
FUNDA?big grin

| Oani a răspuns:

Azi e ziua cand zambetul invinge orice urma de tristete, cand sufletul eh plin de fericire sh aceasta e numai una in fiecare an.E ziua cand toti cei care te iubesc sunt aproape de tine urandu-ti LA MULTI ANI!

| Rebeca96 a răspuns:

Tu ai fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si tot tu m-ai ajutat mereu cand toti pe la spate m-au acuzat`!
Din suflet iti spun ca esti o prietena adevarata, si iti urez un sincer LA MULTI ANI`!