Intr-o ultima zi as face un ultim gest:as rade! As rade gandindu-ma ca, din fericire, am facut in viata tot ceea ce mi-a spus inima, am iubit pe cine a trebuit si cand a trebuit, am facut greseli si-apoi le-am indreptat sau le-am facut mai grave, am imbratisat si sarutat acea persoana de care mi-a fost dor, am lacrimat in momentul in care a trebuit s-o fac si-am ras in momentul in care n-ar fi trebuit...am trait!
As rade, caci, din fericire si spre deosebire de altii:eu am trait si mi-am facut jocul, ei inca cauta "sah-mat-ul"!
As face toate lucrurile pe care nu le-am facut, dar vroiam sa le fac. Le voi dori tot binele prietenilor, familiei si celor de pe TPU. O sa-mi iau la revedere de la toti cunoscutii si o astept moartea, dar n-ar fi cazul ca maine sa se intample acest lucru.
Poi cred ca m-as duce la persoana iubita si ia-s spune cal iubesc, si nu pot sa traiesc fara el, m-as saruta incontinu' cu el, as face dragoste cu el toata ziua(aproape)...si nu prea mai stiu o sa ma mai gandesc(dar oricum buna intrebare)
Aaaaaaaaaaa si le-as cere scuze tuturor rudelor, prietenilor...pentru ca am gresit fata de ei
In primul si in primul rand miash lua la revedere de la priteni pe mass si in realmiash trai viata la maxim.adica:
discoteca, sa imi bat joc de lume sa fac ceea ce vroiam sa fac dar nu aveam voie(ca dupa aia daca se afla n-am cum sa fiu pedepsita)
dupa aia as face si lucruri bune : sa-mi dau din haine daca tot mor maine (la copii saraci) si tot cemai am prin casa...
(sa ma feresc de iad )
e cam asta as face eu
fundita
Mi-as cere scuze tuturor carora le-am gresit... mi-as spune secretele, regretele si prostiile pe care le-am facut pana acum si m-as ruga la Dumnezeu sa ne mai dea inca o zi de trait
O zi e prea putin. Nu as face prea mult. As termina cartea pe care am inceput-o. Mi-as linisti parintii si as astepta. Fiecare sfarsit e un nou inceput.
Ce raspunsuri stupide ).
Io asa lua drujba de la cineva si as nimici tot ce prind, pentru ca dupeaia sa mor fericit
Ar fi mai multe... mi-as cere scuze tuturor oamenilor pe care i-am suparat, mi-as face curat in camera(nu d alta dar cam niciodata nu este ordine) si nu in ultimul rand mi-as saruta pentru ultima data prietena... :X apoi pot sa mor
Mai sincer nimic special...ar fii o zi normala pentru ca in opinia mea moartea e un fenomen normal din natura pe care oamenii il fac sa para infiorator
Ash sta cu parintii mei ...ash sta cu prietenii mash juca as face tot ce as simtzii ...sufletesc
La`sh saruta pe el:X
as petrece timp cu familia si prieteni
distractie la maxim:X
Mi-as cere iertare parintilor, cat si prietenilor.
As saruta baiatul pe care il iubesc si i-as promite ca voi avea grija de el de acolo de unde sunt.
Am mai intalnit intrebarea aceasta si iti spun sincer ca mi-as lua "ADIO" de la familie, de la mamy in primul rand (este departe de mine si acum, dar tot as face ceva), toturor celor pe care-i cunosc le-as spusne cat de mult ii pretuiesc, iar persoanei iubite i-as marturisii iubirea mea sincera, i-as spune un "TE IUBESC" ...pentru utima data!
Si o ultima imbratisare, un ultim sarut!
Cred ca as incerca macar pentru o zi sa fiu o persoana mai buna decat de obicei, sa le arat anumitor persoane cum sunt eu de fapt, sa ii spun baiatului pe care il iubesc (el nu stie) ca il iubesc, m-as intalni cu cei mai buni prieteni, apoi cred ca inevitabil as plange gandindu-ma la acele amintiri frumoase si ca nu voi avea ocazia sa mai fac ceva
Pai, probabil mi-as dori sa ma intalnesc cu toti prieteni me:X asta cred
Irinna întreabă:
Geo2969686 întreabă: