Am facut mai multe lucruri nebunesti. Cel mai nebunesc lucru ar fi dupa cum spunea si adi sa imi dau viata pentru femeia pe care o iubesc. Ar fi o nebunie insa cea mai frumosa nebunie.
Am facut mai multe lucruri nebunesti. Cel mai nebunesc lucru ar fi dupa cum spunea si adi sa imi dau viata pentru femeia pe care o iubesc. Ar fi o nebunie insa cea mai frumoasa nebunie.
Pai.deocamdata nu am facut ceva.demn de mentionat.Nimic neobisnuit.
Dar, as fura masina de la mama(desi nu am nici permis nici 18 ani) si m-as duce dupa el.in oras la el.Desigur de acolo ne-am continua drumul spre neant.[asta as face acum]
by daii
Am aruncat pungi cu apa de la etaj. Aaaa si m-am dat pe topogan (15 ani) pe la 2 noaptea.
Buna!, am PLANS(nemancand)nimic mai mult iesind din tipare!, adica m-am resemnat, compatimindu-ma sa trec peste!, mi-am zis ca vor mai fi si altii ca el! - un altu', poate mai demn decat mi-a fost el!-, oricum eram ferm, convinsa,- ca el inca ma iubeste si,-ca se va intoarce,- ceia ce s-a si intamplat!, Pa, pa!
Am plecat la 00:30 sa ma intalnesc cu el fara ca ai mei sa stie! Nu e asa nebunesc, am doar 15 ani, mai am vreme sa fac nebunii! Ce as face din iubire ...multe, deoarece il iubesc. Daca as sti ca ramane cu mine, as fugi in lume cu el, as rabda durere, as renunta la multe...cum am spus as face APROAPE orice! Bye!
I-am oferit viata mea.si as face ORICE nebunie.de fapt, pot spune ca am chiar facut deja destule. dar nimic nu e prea nebunesc atunci cand iubesti
Cred ca cel mai nebunesc lucru ar fi:sa faci sacrificiul suprem(viata ta).-asta as fi raspuns acum ceva timp. Dar acum:eu nu mai cred in iubire.(stiu ca ma asteapta stupizi). asa ca cel mai nebunesc lucru in iubire este la mine si cel mai normal(precum si orice alt adjectiv pe care vreti sa-l adaugati). love sucks.
Dupa parerea mea iubirea e o dulce nebunie,,,,,,,,,, si crezand asta tind sa sustin faptul, ca cele mai necugetate fapte sunt in numele iubirii...
Adelina... ce as face eu? pana acum n-am facut nimic nebunesc din iubire... orice lucru nebunesc din iubire ce ar merita
nu mi vine nimic in minte momentan
Pff.nici acum nu-mi vine sa cred ca am facut-o. M-a sunat pe la 12 noaptea si mi-a zis ca ii e dor de mine si vrea sa ma vada.Ai mei nu ma lasa sa vorbesc cu el si a trebuit sa sar gardul(stau la casa)sa nu-si dea seama ca am iesit din casa la ora aia )..., cainele latra dar totusi am reusit sa ne vedeeem. Am doar 16 ani si pana acum asta e cel mai iesit lucru din comun pe care l-am facut
Tu ce-ai facut/ai face?
>
OanaG întreabă:
liveincolors întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: