| anonimadinAlba a întrebat:

Cel mai popualar si atragator baiat din scoala, in ultimul timp tot incearca sa vorbească cu mine si se baga in seama oricand are ocazia. Astazi m-a chemat la el acasa pe motiv sa ii fac masaj...dar stiti voi ce intentii are de fapt. L-am refuzat bineinteles, dar cu siguranță o sa mai incerce si in alte zile sa ma invite deoarece i-am zis "nu pot azi"... prietena mea cea mai buna mi-a spus sa merg pentru ca nu orice fata are sansa asta, chiar multe tipe din sc incearca sa faca orice sa-i atraga atentia si el le trimite la plimbare.
Ce ziceți sa fac? Ar iesi vorbe dupa? Mentionez ca am 17ani jumate si el la fel.

6 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

laughing)) "sa ii faci masaj"

Ai uitat și "subtil" pe lângă atrăgător și popular.

| Nirvanaaa a răspuns:

Salut. Dacă te cheamă din prima acasa, nu are intenții serioase. Dacă voia ceva serios, va întâlneati și voi prima data undeva cum fac oamenii in general. Nu are rost sa îți pierzi timpul și sa te bagi in d-astea. Refuza-l și gata. Numai bine!

| christall a răspuns:

Sigur pentru masaj te cheamă... Nlu stii cum gândesc băieții... La vorbe sa te aștepți ca băieții vorbesc între ei.

| 19flo79 a răspuns:

A zis ce fel de masaj? laughing

Macar de te chema sa iti faca el happy

Stai pe c... tau ca vrea doar o aventura happy

| Crescent a răspuns:

Ce conteaza daca e popular si vor toate fetele sa ii atraga atentia? Daca tie iti place de el ca persoana, nu pentru ceea ce pare sau spune lumea, atunci ai putea sa incerci sa te apropii putin de el. Dar faza asta cu masajul e putin cam asa. E prea repede sa mergi la el acasa.

| diabetzaharat a răspuns:

Fa-i masaj