Pai am avut 3 necazuri mari.
primul ca a murit bunica mea
al doilea ca dupa primul an in care a murit am avut un accident de masina care din fericire nu m'a marcat rau decat in suflet nu am ramas cu nimic am avut doar clavicula deplasata
iar al treilea s-a intamplat anul trecut in octombrie la sfarsit am iesit din scara blocului sa ma duc la un magazin si un baiat m'a luat cu forta vroia sa ma duca la un baiat si sa profite de mine insa eu m-am oprit intr'un loc si am incercat sa fug. el a inceput sa dea in mine. mi-am nimerit un pumn si cateva palme plus bluza rupta pe mine de m'i se vedea toateAm reusit intr'un final sa fug si din nou cred ca am un ingeras pazitor de nu am patit nimic rau decat cateva zgarieturi si bineinteles nu voi uita asta niciodata este motivul pentru care un timp bun am stat numai in casa fara sa vorbesc cu nimeni
sper ca aceste 3 necazuri sa fie singurele din viata mea si sa nu mai dau de altele la fel imi doresc ca nimeni sa nu treaca prin ce am trecut eu sau prin altele mai rele imi doresc sa nu mai existe rautate pe pamant desi nu cred asa mult ca m'i se va indeplini dorinta
Sa nu ma apar in fata batjocorelilor, era sa ma calce o masina cand eram in calsa a 4a.
Venisera niste musafiri pe care nu ii mai vazusem demult (acum 1 am)si eu tocmai soseam de la scoala si.ca de obicei vroiam sa le arat ca m-am maturizat si eu de cand nu ne-am mai vazut.eram asa entuziasmata). ma grabeam sa intru mai repede in curte dar cand sa cobor scarile am tras o cazatura pe burta si m-am simtit asa de prost. vroiam sa arat si eu ca sunt mare si m-am schimbat si uite ce s-a intamplat.
De fapt cel mai rau lucru care mi s-a intamplat e acelasi lucru cu cel mai bun lucru care nu mi s-a intamplat : Nu am gasit fata aceea care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc si alaturi de care sa imi fac un viitor si sa intemeiez o familie. Au fost mai multe incercari, dar in zadar. Nu am gasit fata potrivita.
Nu stiu, era sa ma inec, si am cazut de pe ceva stanca. dar is intreaga acum !
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: