| Alecsie. a întrebat:

Cele mai bune prietene ale mele ( Andra si Ada) dela un timp nu ma mai baga in seama de obicei ma asteptau sa plecam impreuna vorbeam mai mult iar eu nu as vrea sa le pierd. Am multi prieteni dar ei nu sunt BF ca ele doua. De obicei faceam o groaza de lucruri impreuna dormeam una la alta ne intalneam mai des. As vrea gasesc ideei ce am putea sa mai facem impreuna ( activitati ) sau sfaturi ca sa ne pastram prietenia. funditawinking

3 răspunsuri:
| f a răspuns:

Sunt intr-o situatie asemanatoare, insa la mine este vorba despre mai multe fete si le stiu si cauza schimbarii lor de comportament.
Se pare ca fac fite neintentionat si nu ma controlez prin aceste gesturi.(iti spun asta ca sa stii ca am si eu experiente neplacute)
cel mai bine ar fi ca mai intai sa vorbesti cu ele sa vezi ce s-a intamplat caci daca intr-adevar tin la prietenia voastra atunci ar trebui sa vorbiti deschis despre ce va deranjeaza la personalitatea voastra si comportamenthappy

| andrushki a răspuns:

Asa mi se intampla si mie straight face. Andra si Roxana. cica cele mai bune prietene ale mele...
La inceput eu eram totul pentru ele. daca nu mergeam eu undeva. nu mai mergeau nici ele. acum daca ma baga in seama e bine (gen : Andra e la tara, iar Roxana n-are cu cine sa iasa). asa e viata.
Oricum. ma saturasem sa tot stau in curu lor si daca nu le convenea sa-mi spuna mamika odata... asa ca i-am spus Andrei tot. si CICA eram iar Happy 3 friends.Acum 2 seri am plans in jur de o ora pentru asa zisele mele prietene.
Si mi-am dat seama ca nu merita. daca sunteti prietene cu adevarat. trebuie sa faceti totul impreuna. si din ce spui tu. ele au devenit reci. la fel ca asa zisele mele prietene.eu ti-as sugera sa te comporti cam pana acum. daca o tin in asta... imi pare rau sa-ti spun. dar asta nu e prietenie. e doar o chestie pe PROFIT.asa se intamplatoate persoanele pe care le credem de nadejde.:-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu forta lucrurile. Daca gasesti anumite modalitati, vin si riscuri: nu le pot atrage sau tu te vei simti jenata, stresata, incercand sa creezi o impresie cat mai buna.
Daca intr-adevar sunteti bune prietene, va certati, va impacati. Este normal, nu?