Buna, imi pare rau pentru situatia ta, mai exista si astfel de persoane care insala increderea celuilalt, dar fiecare are felul sau de a fi si perversitatea e mare la unii... daca prietena ta s-a prefacut a fi prietena, atunci cel mai bine ar fi sa intrerupi orice legatura cu ea, mai rar in ziua de azi prieteni adevarati, cui poti sa ii spui orice, sa te inteleaga, sa iti impartaseasca ganduri, idei, sentimente...asa e viata, nu e bine sa te increzi prea mult in cineva pentru ca aparentele insala si de multe ori ramai dezamagita chair de persoana in care aveai mai multa incredere, pe care chiar o considerai prietena, totusi din fericire mai exista si persoane care stiu sa fie prieteni cu adevarat, in adevaratul sens al cuvantului, mai rar dar exista, trebuie doar sa privesti in jur, sa legi cat mai multe prietenii, dar sa nu te increzi prea mult niciodata ca sti cum e:prietenul la nevoie se cunoaste, atunci iti vei da seama cine ti-e prieten si cine nu.
Odata ce vorbesc lucruri rele despre tine si tot ceea ce ai mai spus tu, ele nu sunt prietene in adevaratul sens al cuvantului. o prietenie se bazeaza pe incredere, sinceritate, si multa iubire, este alaturi de tine si la bine si la greu, si niciodata nu te-ar vorbii de rau in fata celorlalti. tu incearca sa fii indiferenta, si sa le eviti pentru ca ele nu iti sunt prietene cu adevarat. nu are rost sa suferi pentru astfel de prietene. vor vedea ele mai tarziu ca ele chiar au pierdut o prietena buna, si de incredere, adica tu, care stii sa pretuiesti o prietenie. ai grija de tine si numai bine:*
Buna.Sincer imi pare rau dar, daca te-a tradat asta nu inseamna ca e prietenie adevarata! cu siguranta ca pana acum a fost o prietena foarte buna dar poate acum ai vazut cine este ea cu adevarat Eu as zice sa o lasi in pace sa nu o bagi in seama si sa nu dai importanta lucrurilor rele spuse despre tine! Mai bine incearca sa iti gasesti o alta prietena desi este putin mai greu deoarece prietenii adevarati se gasesc foarte greu in zilele noastre. Si incearca sa nu mai plangi pur si simplu nu merita. Tot ce trebuie sa faci e sa fi tare si ai sa vezi ca, cu incetul toate problemele se rezolva treptat una cate una! Mult succes!
Incearca sa iti faci alti prieteni care te pot face sa mai uiti de ele.Prietena ta s`a asigurat ca tu esti sincera si tii la prietenia voastra si asa cum se intampla de obicei, ea a cautat mai multa atentie.Am trecut si eu prin situatia asta si am lasat totul in urma. E greu sa iti faci noi prieteni, am aflat si eu asta , dar nu te mai supara degeaba, arata`le tuturor ca esti puternica si nu te doboara vorbele lor rele. Te pup
In ziua de azi eu nu mai am incredere nici in mine... daramite in altcineva, nu mai avea incredere ca poate spui niste secrete pe care le stii doar tu, ca sa te confesezi cuiva si 'prietena' ta le da in vileag. o sa iti mai faci prieteni doar sa ai grija sa nu mai patesti asa
Sincer, daca ar fi sa se faca o repartizare intre priteni si pritenii adevarati, nu stiu cati ar fi in tabara a doua. Pe mine chiar nu ma deranjeaza sa fiu barfita pe la spate, si nu pun mare accent pe prietenie, niciodata nu le-am spus pritenilor problemele mele.
Comunic cu ei, ma distrez cu ei si nu ma supar pe ei daca ma trateaza cu indiferenta uneori, deoarece eu asa ii tratez tot timpu`. Asta`i genul meu, si mie mi se pare un lucru bun la varsta mea.
Cat despre situatie ta, incearca sa nu mai pui atat suflet intr-o prietenie...nu merita. Fie ca vor persoanele de langa tine, fie ca nu te vor rani. Dar sa zicem ca te barfesc ca au auzit ceva de tine, nu le convine ceva si sunt ipocrite deoarece nu au tupeu` sa ti-o zica in fata, preferand barfa! Zi-le care e situatia, si data viitoare, incearca sa nu te imprietenesti cu persoane ca acestea.
Te-ai gandit vreodata ca poate ai gresit si tu?
Poate te-ai comportat urat sau leai vorbit de sus?
Pe majoritate le doare
Daca nu ai gresit cu nimic fata de ele inseamna ca au interpretat ele ceva gresit sau ai fost doar un manechin de care sa isi bata joc.
Am trecut si eu prin multe. Gandeste-te ca poate ai gresit si tu! daca nu ...mai bine uitate inainte si nu intoarce capul
Solutia este sa o ignori. ignoranta doare cel mai mult. daca lucrurile stau asa cum ai spus tu inseamna ca nu merita sa iti fie prietena.arata-i ca ti-e indiferent.ai sa vezi ca atitudinea ei se va schimba