Bună!
• Uneori cred ca as fi in stare sa dau orice. in schimbul acelui vis stupid care stiu ca nu ma va face niciodata fericita.
• Inocenta este o arta. Fericirea este o impresie!
• Să ai timp de toţi şi de toate. Când viaţa îţi dă o palmă, tu dă-i un pumn pe la spate! :]
• Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!"
• Învăţa să te comporţi cu oameni, aşa cum se comporta şi ei cu tine.
• O fii stat si cu tine. Stiu. Stiu. Ca a ars-o si cu altele, da vezi tu? El are o fata si pentru el e fetita lui cea mai importanta!
• Mã judecã altii cât nu mã judec eu, iar mie mi se rupe cu aceeasi plãcere mereu!
• Nu m'a surprins dezinteresul lui ci curajul de a'l afisa!
• Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci
• Acelasi cadru, alte imagini.Aceleasi ganduri, alte randuri. Imi place sa rad cand totul imi zambeste.
• Fetele au rabdare si sistem de aparare impotriva idiotilor!
• Unora chiar le pasa. alti sunt doar curiosi.
• Si când îti spun sa ma lasi în pace as vrea sa nu o faci. Sa lasi de o parte orgoliul tău si sa ma strângi în brate`.
• Intr-o lume nebuna doar cei nebuni sunt sanatosiii
• Fiecare lucru are vremea potrivita si fiecare varsta are nebunia ei de`o clipa
• Barbatsii ar spune mai putsine minciuni daca femeile ar pune mai putsine întrebari •
• Ai sperat,ai visat, ai pierdut.Ce conteaza? Inca mai poti pierde,mai poti visa,mai poti invinge! asta conteaza.; x
• Vreau ca atunci cand iti va fi greu sa spui: "Uite-o Frate, ea chiar tine la mine!"
• Baga iadu`n paradis si uiti de orice vis.E simplu,atat de simplu sa simti linistea doar cand bagi in gura filtru `!
• Iubire nu exista, exista doar creduli, iluzii si speranta, si visuri de nebuni!
• O ard în mod bizar, cu bomba-n buzunar, cu stilul meu murdar, vă *** în gură iar !
• Îţi zic, prietene revino-ţi în fire! E o linie extrem de subţire între indiferenţă şi nesimţire!
• Dacă mă iubeşti de ce m`ai lăsat? Dacă te`ai despărţit de mine de ce te uiţi după mine? Dacă eşti un prost de ce te dai deştept?
• Ştiu,îţi aminteşti şi acum când ne-am cunoscut.Ţi-am zâmbit fără să vreau, poate de`asta m`ai plăcut !
• e greu cum *** sa nu fie? cand pentru cei mai multi cunoscuti viata e doar o tragedie.si mie, si tie, ti s-a intamplat la fel. ingeru` nostru pazitor creca` doarme pe el!;;]
• Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face.
• stiu c`au fost prea multe ploi.Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi
• Fii sincer...ti-e dor,am dreptate? Pentru ca atunci cand ai fost cu mine, am trecut prin toate!
• Arta de a fi fericit consta in priceperea de a extrage fericirea din lucrurile mici.:*
• E o lume rea`! iti dau dreptate. Da` nu fii ca ea`! ...si-atunci cand te loveste ramai tare, nu ceda`!
• Imi place chiar dacặ` nu-ti gặsesti unele cuvinte.imi place cum imi spui asa, "sa fii cuminte!
• Nu e totul perfect dar o sa fie.; x
• Cand ti-am cerut orasilor ingeriilor. mi-ai spus ca merit paradisul si tot sangele lorr.; x
• Singura diferenta dintre o fata si un Porsche este ca atunci cand distrugi o fata. tati nu te cearta.
• Un prieten adevarat este acela care iti stie toate defectele si totusi mai are ochi sa-ti vada sh calitatsile.; x
• Fericirea: un lucru bizar; cei ce n-au cunoscut-o niciodată nu sunt, poate, cu adevărat nefericiţi!
• Degeaba te pierzi in amanunte daca nu vezi esentialu.
Buna uite.
18) Vreau o viata nouaa! Si de restuuu` caramele!
19) Ca orice copil exista moment in care nu intelegi ce se petrece.
20) La locul potrivit, la momentul potrivit, MAGICUL se intampla.
21) Fii pur si simplu SURD cand cineva iti spune ca nu`ti poti realiza visele.
22) Un zambet e ca 1000 de cuvinte.
23) Teoria zambetului:Ingerii nu plang.
24) Realitatea bate platourile de filmate.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale.
25) Viata`i frumoasa.Asta cand o privesti din unghiul potrivit!
26) Chiar.daca unii nu ne lasa sa traim, privim inainte si ironic le zambim
27) Cand cuvintele esueaza, Muzica vorbeste.
28) Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?
29) Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.x
30) Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii.
31) Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu "PRIETENI".
32) Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
33) Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.x
34) Chiar dk el nu o sa-mi mai spuna " noapte buna" sau p strada "buna", am prietene care ma suna sa-mi spuna " Fata, esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna ":-J
35) [♥]Am capul printre norì, dar de aici este o panorama supebaaaa. [♥]
36) Hai sa fugim, sa evadam # Hai sa plutim, sa zburam # Hai sa zambim, sa visam # Hai sa traim si sa uitam!
Bine ca ai intrebat
eu stiu unu belea ma uit la luna te vad pe tine ma uit la soare te vad pe tine ma uit in departare te vad pe tine da date dracul din fata mea odata
sau daca ai uh vreo prietena buna
Daca as putea i-as da parte din mine
Vreau sa o vad zambind, urland de fericire
Se spune ca putem s-o luam de la capat,
Sa dau peste amintiri asa doar in treacat
Ca astazi cazi, te ridici, maine-ti trece
Sa-i amintesc ca unde-s doi puterea creste
Ca impreuna trecem peste tot
Ca o prietenie trece si prin FOC
mai sun multe dar astea sunt belea...
*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.
Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *
MadalinaDaiana întreabă: