| MistarGoGu a întrebat:

Cele mai " Strălucite " PERLE auzite de voi cand colegii erau ascultati la ora? *( Romana, Istorie, Geografie, Biologie... etc )!
Sa vedem cum mai stați cu memoria!
Eventual reacții de la profi... verbale!

38 răspunsuri:
| BobTheCat a răspuns (pentru MistarGoGu):

Pai, din cate stiu, parintii lui nu sunt violenti deloc (desi cred ca s-a ales cu o predica de la mama lui).

| MistarGoGu explică (pentru BobTheCat):

Ohho varianta soft! Aveam in clasa in generala vreo 3 sau 4 abonați la curele cand luau note proaste! Si le luau DE LENE ca altfel erau copii buni!, ne arătau in pauza la toaleta " podoabele " de pe fundulet! La tine cum este * ( era )? Cu slujbe sau cu masaje?

Vaii, saracii! Cand se intampla sa iau o nota mai mica, ma aleg doar cu o mica predica despre perseverenta. Ai mei nu au folosit violenta fizica niciodata!

Cati ani ai acum? Eu 36! Sa iti întrebi părinții cum era inainte de Revolutie pe la scoli cu " masajele " cu rigla sau arătătorul de lemn la palme! Sau cum procedau părinții unor colegi! Este posibil sa auzi niste " povesti interesante " demne de Stirile ProTv de la ora 5! Un pic cam horror!

Aveti " noroc " ca acum exista legi mai aspre si Protectia Copilului care " se chinuie " sa mai rezolve 2-3 cazuri pe luna de copii batuti de părinți!

Nu vreau sa imi dezvalui varsta, asadar tot ce voi spune este ca sunt nascuta dupa Revolutie. Totusi, pare teribil!

No problem! Da încă dupa atâția ani de la Revoluție totusi mai exista părinți care aplica metode brutale de educatie chestie 95 % trasa tot din familie si anturaj! Oameni de calitate slaba NU se pot înconjura de Oameni educați si sa evolueze! Raman la nivelul de brute!
O.k sunt si cazuri in care mici pedepse dau rezultate in timp cand copilul de vorba buna nu mai intelege sau NU vrea sa se supună la niste chestii de Bun simt! Dar sa-l ia SMURDU rosu la fund dupa niste curele... nasol!

Exact! Imi pare rau de acei copii! sad

Întrebări similare