| Lala_7267 a întrebat:

Cele mai tari Statusuri primesc funda tongue...Hai sa va vad:*

Răspuns Câştigător
| guzanu92 a răspuns:

- Inveti sa te bucuri mai des si fara ajutor, ca ai probleme mai ales ia zi "Mai da'le'n mortii lor

- Si am crescut! Acum timpul se pare ca ne-a dat peste ca***ca atunci gandeam la fel, acum viata ne-a cam schimbat.

-. Sfatul meu prietenesc e sa o iei in brate.Arata'i ca o iubesti frate si da'i sperante

- Vad stele verzi, cum tu nu le vezi? acolo intre farfuria zburatoare si omuletii verzi!

- Vad scheleti urati ce m-alearga cu cioburi si `aud o voce-n cap ce striga Renunta la droguri!

- Visam ca pot sa schimb lumea si credeam ca pot. Visam ca fac rap si eram tare de tot!

- Fata-n fata amandoi, nici un drum intre noi si niciunul inapoi, dar am spus din priviri
vise si amintiri!

- E doar un vis frumos care se tot repeta si doar in visul meu gasesc lumea perfecta!

- Nu mint!
Pentru tine nimic nu mai simt.

- N-ai sa intelegi cat imi e de greu, nu esti in locul meu! Mi-as dori sa poti si tu iubi cum te-am iubit eu!

- Nu incerca sa clipesti - ca risti.
Nu vrei sa vezi oameni tristi.de'aia'ti traiesc cu ochii inchisi

- Mereu am crezut ca ne iubim si suntem 2 dar prietenii tai au fost pe locu'1 si eu pe locu'2!

- Decat` o` dragoste` ce` nu` mai` are` rost`.mai` bine` sa` uitam` ce` intre` noi` a` fost`

- Gresesc poate, de parca m-ar interesa de parca as fii atat de moale incat mi-ar pasa!

- є gяєυ ѕa υιтι ρяιмυℓ ѕaяυт ρє ¢aяє ℓ-aι ρяιмιт.є gяєυ ѕa υιтι ρяιмυℓ вaιaт ρє ¢aяє ℓ-aι ιυвιт

- eram copii.era frumos.era ca o poveste.era atunci.era si-a fost.era si nu mai este.

- Poti sa-ntinzi o mana,sau sa privesti cu ura senzatia-i dura cand ma scufund in liniste pura!

- Anumite tampenii chiar vin de la sine,m-ajuti sa recunosc,eu am probleme, iar tu, vii cu mine!

- ` Ca o vara fara fLori! Ca o plOaie fara nOri! Ca un sOare fara cer! Eu faraa` tine!

- cate s`au zis...cate s`au scris.cate vb`e goaLe.fara nici`un sens

- Timpul a trecut, ne'a schimbat, dar de fapt. Am ramas la fel in suflet, acum am aflat Privesc spre cer si ma'ntorc usor in timp Inchid putin ochii, te'alint, te simt

- Stii;>; x vorba aia unde am scuipat nu`mai pup! lass ` pe altele s`linga

- Traieste`ti viata. ‹з Ca si cum ar fi ultimul fum din ultima tSigara. ‹з

- Nu Sunt O MaRioNéTà... ImI VoI AtinGé ScoPu'... Eo FaC CàrTziLé Si JoCu

- Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!

- Frumusetea in basme, buze ce purtau iubire... Ochi de stele ce picau pe foi ca amintire.

- Ti-am scris randuri decente, te-am facut sa zambesti Te-am tinut strans de mana cand era sa gresesti`!

- In rama aia veche batuta-n cuie ruginite, se deruleaza filme-n doi ce imi aduc aminte`.

- #Imi numar prietenii` in lipsa, d` la an la an, sh cei mai buni imi par acum cei care nu, nu`i mai am

- Hei nu-i nimic, eram deja pregatita, din clipa-n clipa m-asteptam sa fiu lovita.Si nu plange acum, chiar daca ne-am iubit, asa ai vrut, ai primit ce ti-ai dorit.

- Inceteaza sa mai suferi, pune stop acum. Deja trecutul l-am pierdut pe drum in fum.

- Cum reușeam să zâmbesc în momentele grele. Gândind că totuși priveam aceleași stele!

- E prea târziu pentru regrete și păreri de rău, eu rămân singură, și tu mergi pe drumul tău!

5 răspunsuri:
| PeQe a răspuns:

Hai sa ne mintim ca totul e perfect smug

Apropo... Ştii cum e vorba mea frate. Iubeşte'o din suflet, dar dovedeşte'o prin fapte!

Nu e garantat dar totuşi e posibil să-ţi treacă, şi dacă nu e plăcut totuşi e posibil să-ţi placă!

Imi injectez adrenalina, imi sting setea cu morfina am tigara trasa prin ulei, ma termina, simturile se dezbina mi-e pofta de ketamina

Ceea ce mie mi se pare o joaca tu o iei prea in serios.Nu te iubesc, esti doar o atractie.dar ti-am intors lumea pe dos!

Ne gândim că până la urmă in morţii ei, viaţa asta e frumoasaa!

E doar o fata cât se poate de obisnuita.Nu are absolut nimic special. Are zile când parul` îi sta ca naiba. Si zile in care arata extraordinar`!

Mereu cu zambetul pe buze Nu se streseaza Nu prea o intereseaza ce urmeaza

Mai trag un fum. Incerc sa ma relaxez. Ma las pe spate. Si fumez. Si deja visez!

Dau cu pace. celor care fac sã batã inima mea sub carapace!

Nu mă prea suportă lumea! Ok! Super tare. încă un motiv să fiu exact aşa în continuare!

Acum pa.am telefonul-nchis, poti sa te convingi
eu sunt o mare nesimtita si tu.esti in reteaua Orangelaughing

Singurul băiat după care o să alerg vreodată o să mă întrebe: " Mami, mă prinzi?"love struck

E atât de dulce când o strange la piept. E aşa frumoasă când tu îi zâmbeşti. Atât de fericită când îi spui că o iubeşti!

Scuza-ma te rog daca sunt prea insistenta, dar tu esti ca un drog iar eu sunt dependenta ♥

| Claudiaeredit a răspuns:

*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.

Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *

| alexalexandra55 a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| Foxxy1408 a răspuns:

Roxana(adica eu ) : De astazi nu o sa mai ma vezi... Andrei: De ce? Roxana: Ptr ca ma Ca* pe ochii tai :*!laughing)