| Christian515 a întrebat:

Cer un sfat; )), deci ma imi place foarte mult de o fata, insa nu stiu daca si ea ma place, ma inteleg foarte bine cu ea si nu prea am curajul sa-i spun ca o plac ca sa nu stric prietenia sau sa nu? (mai mult)

Răspuns Câştigător
| Monna a răspuns:

Pai. spune. i unui prieten sa se uite la voi, la reactia ei.comportamentul ei cand sunteti unul in preajma altuia gen :priviri pe ascuns, cu coada ochiului whistling... si daca e asa.incearca sa vezi ce spune. poate si ea vrea dar ii este rusine sa. ti zica big grin

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cine nu risca nu castigatonguePlus ca mai ai si avantajul sa o cunosti, sa stii ce ii place si mai ales ce nu ii place si astfel stii la ce sa te astepti.Indiferent daca te refuza sau nu ramai impacat cu tine ca macar ai incercatwinking

| A_5617 a răspuns:

Pai incearca sa ii dai de inteles ca o placi.

Adica flirteaza si tu cu ea, fi dargutz, incearca sa o iei in brate [daca nu te refuza], si... poatesmugsmugsmug... te place si easmug

Baftabig grin

| BUFU_7128 a răspuns:

Acum serios.nu prea poti sa strici prietenia daca ii arati ca o placi.in cel mai rau caz se rusineaza si te evita.dar...cum sa zic.asta e d varsta d 11-12 ani.nu cred ca o sa te evitetongue. dai de intelestongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te teme niciodata sa-ti exprimi sentimentele. Dar ai grija, caci daca faci un pas gresit ai putea strica prietenia si relatia care nu s-a inceput inca. Si daca ii esti prieten ai putea folosi cu usurinta asta, iar cum deja gindeste-te tu. Depinde si de fata. Bafta!