Stai liniştit că sunt fete care nici măcar nu vor să audă de asta, şi în + fete for fi întodeauna.
Cu bine.
Heeeeeey keep calm Nu toate fetele cu caracter cum ai zis tu sunt lesbience, si in plus, ai dat si tu peste o fata din aia si crezi ca toate vor ajunge asa? keep calm bro
I'm calm... is just a opion, who was coming for a second si sa stii ca am dat de mai mult de o fata crede-ma! )
Fiecare cu viata ei/lui.
Cred ca nu v-or "aceste fete" sa sufere ca sunt inselate pe la spate de baieti...
Cred ca asta gandesc.
Cat patos se gaseste in cuvantarea ta, omule!
Eu nu cred ca sunt atatea lesbiene incat sa-i aduca pe baieti in disperare. Sunt o gramada de fete pe lumea asta "normale", asa ca stai calm! Oricum, apreciez ca mai sunt si persoane vadit interesate de acest aspect.
Eu sunt calm... cum mai ziceam prin raspunsuri, era un gand de moment .
Daca tu zici...
Da, fa-mi un show cum te lingi cu iubicta, ador asta
Obsedatule mi-e mila de tine.
Usurel... sa nu judecam ok? era o gluma, scuze daca te-am jignit...
Bun.
Da... cum spui tu, in orice caz o fost un gand de moment pe care am vrut sa-l dezbat
Nu e nevoie am adus doar cateva pareri; si anume ca poate raman fara p*z** cine stie ) intelegi? Vreau doar sa aud pareri in legatura cu chestia asta, si anume ca de ce au fetele gandurile astea, cat la % ar avea sau cine stie... intelegi? da-i bataie
Oh da... adica ador sa vad cand 2 fete se saruta sau se giugiulesc sti, e foarte hot pentru un baiat sa vada asta... ) dar eu ma refeream cand e vorba de o relatie serioasa, care poate duce chiar si la casatorie sau copii, tu sa fi (baiat) si sa ai o sotie si sa te trezesti ca aia ii cu una dapoi eu din instinct asi tavali pe ele amandoua ) dar totusi nu stiu ce sa zic
Aham. Ai dreptate, deci si eu is jumate gay nu? Numa ca balanta mea o inclinat spre femei (frumoasa teorie)