Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat
iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy... iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta
Sunt o mica vrajitoare.cine ma saruta moare. un baiat m-a sarutat. 7 zile a oftat.:X:X:X
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti, adu-ti aminte ca ai facut-o deja
Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi sopti. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta!
Frumusetea este in orice dar nu oricine este in stare sa o vada
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotu
Deseori dragostea nu e un joc, unde zarul chiar nu are nici un rost
" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez
Saruta`ma cum ai facut`o prima data!
❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti❤❤Te iubesc❤
"Viata e un joc, din care nimeni nu se poate retrage nicicand, ducand cu sine castigul"
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare...
Stau si privesc afara, vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine, cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul, tu esti acum undeva departe
°º•★Madutza★•º° ❤Asta e felul meu. daca nu intelegi tu azi.atunci intelege maine altu`❤●๋❤
"E în zadar sa vorbesti celui care nu vrea sa te asculte."
A part of you has grown in me. And so you see, it's you and me together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart
Tocuri inalte, parul lasat pe spate...Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina. Daca nu esti atent ramaï fara un cent...""
II ignoram pe cei ce ne adora... ii adoram pe cei ce ne ignora. ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.
Esti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste[... EjtI luNa care IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa care PT. mINe StraluceSthe[:X][SHOBY
Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel
o.totusi ma intreb
Daca ma mai tii minte, macar
Sau, cum ma tii minte.
Ca si, copilu` ala
Care eram cand te-ai dus?
Sau, ma vezi din Ceruri
Asa cum sunt acum?
Nu stiu.asta-i intrebarea mea!
[♥]Spui ca sunt fitoasa... Te ascult atent! Chiar crezi ca imi pasa?
O femeie-n viata ta E ca focul, nu uita!
' Asta`s eu si n-ai ce-mi face.Alta mami nu mai face ''
'' Stiu cand sa rad, stiu cand sa fiu suparata, stiu cand in ochii vostri sa fiu singura fata importanta ''
'' Cu nimic mai speciala, cu nimic mai deosebita.Doar diferita ''
'' Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.Si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi trebuia ''
''Sunt o fata rasfatata, asta sti prea bine, dar fata asta rasfatata te iubeste doar pe tine ''
'' Ea e Barbie! Altele vor sa o imite. Dar la cat de scumpa e.Nu isi pot permite''
'' Pesonalitatea mea, ma scapa de greu, pentru ca ce-i frumos, ii place si lui Dumnnezeu''
- in alta poza esti tu trista, comentariu ideal: ESTE O NEBUNIE SA URASTI TOTI TRANDAFIRII DOAR PENTRU CA TE-AI INTEPAT INTR-UNUL, SA RENUNTI LA VISELE TALE PENTRU CA UNUL NU S-A IMPLINIT, SA ITI CONDAMNI TOTI PRIETENII DOAR PENTRU CA UNUL TE-A TRADAT
"Sall all ce mai faceti voi" cam asa este bine din din punctul meu de vedere nu si al altora... acum cum iti place tie eu prefer sa spun ceva ce vreau eu nu dupa net la status spun ce simt cand este nevoie
My favourite:be the change you wanna see in the world
Im not addicted…I’m just affraid of that voice that says ‘goodbye’
Notice how you and me are always online at the same time? You must be addicted.
dnd:Me no here.
Me good bye.
Leave me message.
Me reply
dai funda?
1. Faza amuzanta la acest status este ca atunci cand iti dai seama ca nu inseamna nimic e prea tarziu pentru a te opri din citit.
2.La inceput n-o iubeam, acum o iubesc ca la inceput!
3.Numar oile de pe mess; daca te-am sarit, esti capra! Mai stai o data...
4.Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
5.Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu " i :
6.Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti
7. Voiam sa stii cat de mult inseamna prietenia ta pentru mine:plangi tu, plang si eu, razi tu, rad si eu.Sari tu de la o fereastra atunci...ma uit in jos si.rad din nou!;-)
8. Daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generala
Cam atatea mi-am amintit pe moment
Dapz multe
Promisiunea este promisieune iar eu am promis ca nu voi mai plange
Asa`s eu unicata si de zdrente invidiata
nu mai stiu astea imi vin in minte acum daca este iti dau cand ajung acasik
N'avem nevoie d educatie, sfaturi sau tinuta decenta.Pt noi vorbele vreunui ratat is d rahat sau viata e roz daca ai creioane colorate sau intra p http://www.karina-toma.blogspot.com/