Lasa-te de Garnier si prostii si consulta un dermatolog. Ceea ce faci cu toate produsele antinaturale care le folosesti este sa iti provoci mai multa acnee. Eu am fost in aceeasi situatie ca tine, iar dupa ce am mers la dermatolog am facut tratament intens 2 ani de zile si acum am fata impecabila.
Am fost la dermatolog mai demult, dar cu tratamentul de la el nu am scapat de acnee, nu m'a ajutat.Mai mult ma ajuta Garnier.
Nu ti-au facut analize de sange nici nimic?
Nu...S'a uitat la mine doar si mi-a dat un tratament bun de nimic...Dar o sa imi fac analizele in curand.
Nu sunt dermatologi privati? Eu te-as sfatuii niste medicamente care am luat eu pentru acnee, dar cum fiecare organism este diferit nu as vrea sa ai probleme.
Deci.cel mai bine e sa te speli de 2-3 ori pe zi:o data dimineata si o data seara.Sa nu mananci prostii(chips-uri, etc.) si sa te dai zilnic(dupa ce te speli) cu Zineryt.Si inca ceva, suna absurd si e greu de crezut, dar asa e:o laba la 3 zile face bine. acum crezi ce vrei, eu nu citesc pe site-uri, mi-au spus prieteni, care au gagici si nu sunt niste ratati.
Sunt fata bai!
Mda...nu trebuia sa scriu ultima parte nu?scuze n-am vzt
Mda sa zicem ca nu'i nimic
Buna:) in primul rand tratamentul cosurilor si a pielii vine din interior, iar apoi urmeaza exteriorul. Citeste aici ce poti face pentru a scapa de cosuri, chiar da rezultate! http://doaroadolescenta.wordpress.com/......-de-facut/