| Onoareamea a întrebat:

Ceva replicipentru idiotii care tot de zgarie pe creier, se dau la tine si te enerveaza? multeee! msck.

Răspuns Câştigător
| isee a răspuns:

Cea mai buna replica este sa ii ignori. Ii vei face sa se simta foarte prost, nici nu inteleg de ce iti bati capul.winking

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Esti facut la incubator?, Iar vrei sa te dai mare si nu te baga nimeni in seama?, Si zici ca a enerva lumea e meseria ta?, Nici dracu nu te-ar primi in iad la cat de idiot esti. Vezi ca iar vorbesti fara sa gandesti. Ba, iar incepi? Cand te saturi? Copile, suferi? Zi-mi ce iti lipseste? As da o zi din viata mea ca sa nu te vad azi. Na, ia un leu numa lasa-ma in pace. Mi-e mila de mama ta. Ai frati? Tu chiar te plictisesti, este? Nici in sicriu nu o sa imi da-i pace? Lasa-ma ma omule! Iar trebuie sa te exorcizez? Tu ai fost botezat? Vezi ca ai gresit iar persoana. Daca ar exista o scoala speciala pentru idioti tu ai fii olimpic.

| Onoareamea explică (pentru AtateaConditii):

Ce problema ai cu mine? lasa-ma in pace si nu mai comenta.sictir.

| AtateaConditii a răspuns (pentru Onoareamea):

Acuma chiar ca imi vine sa te jignesc, copila eu ti-am raspuns la intrebare ti-am dat cateva replici ca sa le adresezi celor care te enerveaza nu m-am referit la tine.

| Onoareamea explică (pentru AtateaConditii):

Glumeeam!laughing)))rolling on the floor) hai mai! oricum... glumeaam. scuza-ma!

| AtateaConditii a răspuns (pentru Onoareamea):

laughing opa... nu m-am prins...