anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceva sfaturi, please?
Imi place de un baiat de la mine din clasa. E doar cu un an mai mic decat mine. But is sad sad El nu ma place. Nici nu stie ce simt pentru el. Cred ca o place pe alta colega. Ea e mai feminina decat mine. Eu sunt mai baietoasa. Cateodata ma raneste, jignindu-ma. Si eu mai zic ca ma enerveaza sau alte chestii dar o fac pentru ca nu vreau sa afle ceilalti ca imi place de el. Am niste colegi rai, ar putea interpreta altceva si ar glumi pe seama mea. Sunt putin geloasa ca se uita la alta colega de-a mea. Nu pot sa il uit. Simt ceva pentru el din clasa intai... Va dati seama.
Asa, admir de la distanta. Nimeni nu stie ce simt pentru el. Uneori simt ca e aproape de mine, dar de fapt e departe. As vrea sa-mi zica ceva frumos doar o data, si-mi ajunge. Dar el nu face asa. Chiar fara sa ii zic ca ma enerveaza, in momentele cand se prosteste, el tot zice ceva care ma raneste. As vrea sa-i spun adevarul, ca-l plac, dar nu stiu ce reactie ar avea...
Ce sa fac avand in vedere ca nu pot sa-i spun adevarul?

1 răspuns:
| mycyulyn a răspuns:

Sunt in aceiasi situatie si iti spun ca la mine da roade nu il baga in seama si date la alti baieti daca simte ceva pentru tine iti va spune "vad ca ai gasit perechea potrivita" sau intteaba-l "vad ca iti cam place de x" mie mi-a spus ca vrea doar sa ma faca geloasa vezi u eu mi-am spus parerea