Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda… "
" Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit. "
" Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci…
" Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti! "
" Cei care te critica nu v-or decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata! "
" Nici tu nu te cunosti, candva vei fi surprins de tine! "
" Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le! "
" Cand te-ai nascut plangeai, iar toti cei din jur radeau… traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa tu sa razi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga… "
" Nici de moarte nu am teama, stie lumea cum ma cheama, cand acuz si ma razbun stie lumea ca-s nebun…"
" Nu sunt singur in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant
" Romania este o tara in care pizza vine mai repede decat politia"Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare… "
" Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor… "
" Nu merita niciodata sa plangi pentru cineva, iar cine merita nu te va face niciodata sa plangi! "
Viatai scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi… "
" Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti! "
" Cu cat s-a scurs mai mult nisip prin clepsidra vietii noastre, cu atat mai clar ar trebui sa vedem prin ea… "
" Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara! "
" Te Iubesc si nu vreau sa te pierd… v-oi lupta sa recastig iubirea noastra pierduta candva… "
Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…’MiSs-YoU’ "
" Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie… cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger! "
" Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-aspus ca un inger nu pazeste alt inger! "
1. Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.
2. Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri.
3. Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.
4. Prietenia este… tipul de dragoste pe care ne închipuim că o trăiesc îngerii.
5. Prietenia este umbra serii, care se înteţeşte odată cu apusul soarelui vieţii.
6. Prietenia este închisoarea sufletului de bună voie în trup străin.
7. Prietenia este confortul inexprimabil de a te simţi în siguranţă cu o persoană, fără a trebui să-ţi cântăreşti gândurile, nici să-ţi măsori cuvintele.
8. Prietenia este un blând angajament al inimii.
9. Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greşesc
10. Prietenia este una din mângâierile vieţii
. complimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.iar daca nu-ti convine nu ma plang.
5. Un cerc de prieteni nu il faci cu compasul.
6. Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura!
7. As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.
8. ←♥→Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult←♥→
9. ←♥→Nu’s fitoasa… prea putin imi pasa… uita’te la tine si apoi vorbeste de mine! Ati uitat: AM TUPEU… Ramane-ti in spate CA IN Fata SUNT EU!←♥→
10. Prietenii falsi sa de BUZZ! astazi fac prezenta
11.Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
12. Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi.
13. Nu are nicio noima sa cersesti prietenia.
14. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.
15.E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el.
16. Vor exista mereu oamenic are te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
17. Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
18. Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.
19. Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
20. Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung
Prieteni ca tine gasesc la orice colt de strada.
Lumea asta te distruge,Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
Daca razi, toti vor rade cu tine? daca plangi, vei plange singur
O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt
Stiu cum sa ascund lacrimile stiu cum sa zambesc atunci cand inauntrul meu totul se prabuseste stiu sa plang razand si prietenii adevaratzi vor observa tristetea din ochii mei dar cei ce se prefac se vor preface in continuare si eu le voi raspunde avand aceeasi valoare
O prietenie trece si prin foc... daca ai prieteni falsi lasa-i in flacari si tu pleaca
Totii care`si spun in minte "am un prieten/adevarat/a".se mint singuri!
PRIETENII FALSI: Te vor barfi celor care te barfesc pe tine.
Priteni adevati exista trebuie doar sa stii sai gasesti
Un cerc de prieteni nu-l faci cu compasu un cerc de prieteni il afc c grija si cu atentie dar prieteni falsi nu-si dau seama
>>Cazi pe pamant impinsa de`o falsa prietenie < <
Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani am eu grija!
In viata trebuie sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fie mereu cu o treapta deasupra lor……:X:X
Complimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.iar daca nu-ti convine nu ma plang
Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA. DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai? PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima…
Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta, prostia si stiti dc… pentru ca se raspandeste.
3. In viata trebuie sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!