Nu vreau sa te sperii dar:
Neuronii gandeste-i ca pe o manusa iar de fiecare deget al acestei manusi sunt legate alte manusi si tot asa... si asa se formeaza creierul (sinapse)
Cand bei sau fumezi aceste sinapse se desprind, practic tu ai starea de ameteala deoarece creierul tau nu mai poate face bine "legatura" cu toate partile sale. Mutumim naturii ca are si capacitatea de a se repara intr-o oarecare masura, dar retine niciodata mai mult de 94% uneori dupa un shot de wisky te mai doare capul si a doua zi pentru ca inca nu s-au refacut suficente legaturi
sau ca o retea de internet
dai sa pici anumite parti problema e ca e posibil ca creierul tau sa nu aiba suficienti tahnicieni disponibili sa mai repare toata reteaua.
Nu iti recomand sa fumezi sau sa iei alte droguri (mai ales etobotanicele).
Mai bine bei ceva.(desi nici asta nu e asa buna) dar daca vrei o senzatie cu adevarat tare de cat sa dai 50 lei / 1 gram mai bine cauti o tipa si o scoti in oras de banii astia. crede-ma ai 2 obtiuni:
1. sa te refuze si sa iti f**ta o palma de o sa ai o stare... vreo cateva ore
2. o sa accepte si atunci o sa ai dependenta sigura o perioada... mult mai mare
Mult succes!
Un neuron daca a murit se atrofiaza( se trandorma intr-o bucatica de carne fara functie) adica nu isi mai face treaba si nu poate reveni la loc. DAR functia lui poate fi daata altora. Nu te ingrijora NU O SA RAMAI CU STAREA ASTA TOATA VIATA! Eu am tras si cocaina si etno am fumat si iarba si in continuare sunt la fel.(multumesc lui dumnezeu). Nu mai fuma niciodata si nu o sa patesti nimic. O singura data nu prea ai ce pati, toata lumea mai greseste. Dacaa ai trage/ fuma in fiecare zi timp de peste 1 an(cum sunt drogatii notorii) atunci ai sa ajungi sa nu mai fii niciodata in prezent. Deci linisteste-te.
E imposibil sa fi facut accident vascular cerebral. esti doar in starea de dupa. majoritatea drogurilor dau aceasta stare proasta pentru a "obliga" consumatorul sa ia intr-una. tot ce trebuie sa faci este sa astepti pana iti trece, daca ai reusit sa adormi inseamna ca o sa iti treaca destul de curand. pup
BUN, dupa 6 luni, substantele astea nu se mai gasesc in sange, de aceea analizele ti-au iesit bine. Daca ai tras o singura data, nu ai nimic. Eu zic ca Problema ta are alta cauza si nu etno. dar asta e doar parerea mea pentru ca si eu am patit-o. Ar mai fi probabil sa fii anxioasa din cauza asta. Incearca mai intai sa explici problema unui psiholog, daca zici ca analizele ti.au iesit bine.