| djalexandrual a întrebat:

Chiar am nevoie de raspunsuri!
Deci, eu si prietena mea lucram in Arad pe piata doar vara.Eu stau intr-o piata, iar ea in alta. Intr-un timp am stat ambii doar in una.Am intalnit un domn pe nume Sabin Bodea.Nebun la prima vedere, scriitor cica si ne-a tot aburit ca el a scris 40 carti si face filme si tot felul(a stat cam o ora pe capul nostru povestind cum vorbeste el cu un clarvazator si ne poate pronunta viitorul daca il suna).A venit a doua zi, la piata fiind doar eu si in vreo 10 minute a si plecat.Bolborosind aceleasi lucruri.Azi cand eu nu mai stau cu iubita mea in piata, a venit iarasi. I-a dat o revista, si i-a spus ca acel clarvazatot spune ca daca vrea sa-i fie bine sa ma lase ca ca ea e o fata buna si e pacat.(precizandu-i prietenelei mele sa nu-mi spuna de asta).Si daca doreste si ea sa vorbeasca cu clarvazatorul sau daca doreste orice sa-l sune si sa se intalneasca sa stea de povesti.Scriind pe acea revista numele lui, am decis sa cau informatii.Ce-am gasit? O stire din 2015 : " Zeci de părinți solicită Poliției din Arad să-l cerceteze pe hărțuitorul de copii! " am zis cum dracu, prietena mea are 20 de ani... Poate ca arata de 16 dar totusi.

Mentionez faptul ca mi-a spus ca de mine nu-i place, deoarece il tot contraziceam. Adica simplul fapt ca nu credeam orice zicea.

Ce e de facut?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunteti oameni maturi, nu stiti sa ignorati o persoana cu aparent probleme psihice?

| Freya1 a răspuns:

Poate sa aiba boala psihica sau poate sa fie un excroc sau doar un batran limbidinos care vrea sa o cupleze pe iubita ta. Data viitoare spune-i ca daca nu pleaca o sa chemi politia si se va potoli

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Freya1):

Sa cheme politia si ce sa faca politia e un loc public nu iti trebuie mandat
Daca ar fi arestati toti care aburesc fete ar fi arestata jumate de romanie

| Freya1 a răspuns (pentru Xdreaper21):

Pai sa spuite ca te hartuieste nu tiam se pare un motiv bun cand cineva te hartuieste sa chemi politia sau mergi pe conceptia aia ii dam un cap in gura mosului

Ba da dar teoretic nu e hartuire adica doar vorbesc hartuire e cu totu altceva ca daca te deranjeaza ca vorbeste nu ai ce sa faci

| Freya1 a răspuns (pentru Xdreaper21):

Cat timp sta la standul tau iti baga pe gat reviste cu nu stiu ce nr si carvazator si vine zilnic la tine la masa si face chestia asta o data ce tu probabil ii spui sa plece e hartuire nu trebuie sa traga de tine

Eu am inteles ca a venit o data cand el nu era eu l-as lua frumos de brat in alta barte si l-as pune sa isi sune clar vazatorul sa vada ce viitoare traiectorie va avea pumnu meu si dupa vedem daca are dreptate

| mazaroi a răspuns:

Asta vrea sa va strice relatia.Anuntati autoritatile sau il ignorati.