| cosmin2221 a întrebat:

Chiar azi unei fete de la mine din clasa i-a cazut un creion m-am lasat in jos sa il iau si ea la fel dar m-a sarutat pe buze.Am 9 ani nu stiu cum s-a intamplat asta imi spuneti cum sa fac sa ma despartesc ceva eu nu am timp de fete e frumoasa dar ati vazut ce am scris mai devreme

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ce n-as fi dat eu sa ma sarute si pe mine o fata cand eram de varstata. Imi placeau multe fete din clasa. Eu nu primeam decat pupici pe obraz. Foarte rar si aia. Poate vei gasi fata simpatica totusi. Nu te precipita. Incearca sa o cunosti mai bine. Vorbeste si tu cu ea de orice iti vine prin cap. Va poate apropia asta.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Maaare crai ai sa ajungi tu la viata ta, mai calutule! De se bat fetele pentru tine.Ar trebui sa fi un pic mai curajos. Dar se pare ca baietii la varsta ta sunt mai "tolomaci" (scuza-mi expresia) decat fetele. Ia pune tu la avatar poza ta sa ne lamurim si noi ce Fat-frumos esti! In alta ordine de idei, daca te-a pupat, ce... a cazut cerul pe tine, te-a muscat, te-a agresat? La cealalta intrebare ti-a spus lumea cum sa procedezi. Spune-i frumos ca nu -ti place sa faci asta (adica sa te pupi) si ca ai alte planuri! O Doamne, ce tragedie!

| Vizitiul a răspuns:

Mai sa fie, pai, daca te-a sarutat asta denota ca vrea o relatie cu tine, poate a fost o "recompensa", nu?
Totusi, mi-e greu sa cred povestea, vezi-ti de scoala, trateaza cu indolenta acel sarut, nu mai face din tantar armasar.

| mabytza a răspuns:

Se cam cunoste ca ai 9 ani tongue
se scrie despart...nu despartesc
Nu te supara a fost doar o atentionare
Poti sa ii spui fetei in fata direct Draga mea... poate prin cls 7-a ne mai vedem
Sau ca sa nu ii frangi inima II spui cu sinceritate sentimentele tale
Succes cu ea big grin