| rocs_8080 a întrebat:

Chiar credeti ca justin biber are masca si e un batran de 51 de ani?
uitati-va pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70
ce ziceti?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai are presa ce scrie. happy

| myru_6393 a răspuns:

Nu nu e adevarat big grin

| Laurixu a răspuns:

Eu nu cred toate balivernele astea in primul rand se vede clar ca nu are peruca si altele deoarece ultimadata cand s.a tuns si.a vandut parul pe bani sh bani pentru un centru de copii sau ceva d genu si in al doilea rand sunt numai trucajee.ca sunt postate o mie de pose cu jb cand era bebelus :d

| MishikiCrisy a răspuns:

Cu siguranta nu este un mos de 51 de ani. Chiar daca suna ciudat parerea mea este ca clipul e o inscenare si nimic nu e reala, cred ca i-a facut asta cineva ca sa-i fure din popularitate sau ca sa se razbune.

| TSO7 a răspuns:

Wew foarte intresant...dar ma intreb de ce nu au dat si la noi asta daca e adevarat.

| MikeAlexis a răspuns:

Postul ala de televiziune e un OTV romanesc condus de un Dan Senzationescu american.

| Linda100 a răspuns:

NUlaughing e o tampenie:-J Fac asa ca sa-l bage in fel si fel de siscutiilaughing. Da oricum nu-mi pl de elbig grin

| Elial a răspuns:

In niciun caz! se vede ca acest videoclip este ireal. Mai ales cu masca aceea...NU

| Firefly a răspuns:

Intrebarea asta e din categoria "Hannah Montana exista in realitate?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai lasati-l dracului pe baiat in pace! Parca el va pune painea pe masa...

| y0n3la98 a răspuns:

Pfff...laughingrolling on the floor eu beam suc si am scuipat p monitor cand am vazut asta.laughingrolling on the floor acum m-am convins 100% ca presa scrie tot ce viseazalaughingrolling on the floor)

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Nu imi place Justin Biber, dar totusi nu cred toate prstiile alea de pe net. Daca nu mai are asa multi fani, inventeaza cate o chestie sa fie din nou in centrul atentiei. Fool