| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Chiar daca nu ne putem intoarce in trecut ne facem timp pentru a ne amintii de cineva drag sau de acele momente frumoase din copilarie...sau alaturi de parintii.
Chiar daca anii trec nu poti uita mai ales cei dragi care s-au dus sad ma scuzati daca va intristez insa cateodata stau si ma gandesc asa amintindu-mi de tata care a murit de 5 ani...
Si stiti cum se zice ca "ochii care nu se vad se uita" insa uneori nu este asa.Probabil fiecare dintre noi are pe cineva drag acolo sus si isi aminteste cu drag clipele petrecute cu el/ea.
Este ingrozitor sa pierzi pe cineva drag din familie, chiar daca viata merge inainte iti lipseste ceva...acele clipe, amintirii mai bine spus.
Este destul de dureros insa asta o stiu numai care au trecut prin asa ceva.
Si ma uit cate rautate poate fi pe pamant [invidie si rautate] de parca am avea 2 vietii.Si mai bine zis cine te uraste in unele cazuri decat aproapele din familie...
Avem o viata si asta vai de ea.Insa asta e viata merge mai departe cu bune si cu rele.Cate probleme am avea conteaza enorm sa gandim pozitiv!
Ma scuzati daca cumva v-am intristat.insa m-am descarcat si eu putin.
O seara placuta...

Răspuns Câştigător
| Kidd ♡ a răspuns:

Buna ღ.*Addelly*ღ! love struck

Am citit tot ce ai scris si cuvintele tale m`au emotionat. Din pacate totul este adevarat.Imi pare foarte rau ca tatal tau a murit, dar gandeste`te ca de acolo de sus el te vegheaza si nu vrea ca thu sa suferi.Asa ca incearca sa te aduni putin.Viata merge inainte, trebuie sa fii tare.Sti vorba aceea "Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce". Asa si este.Nu mai fii trista, incearca sa fii tare.
Ai grija de tine kisskisslove struck

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Stiu exact ce simti. Si eu mi-am pierdut tata cand la 15 ani si nu numai...
Fi tare si incearca sa traiesti asa ca si cum el ar fi fost inca in viata (ia deciziile bune, pe care tu crezi ca el te-ar fi sfatuit sa iei. In acest fel l-ai simti mai aproape de tine si ai sti ca orice ar fi, tatal tau este mandru de tine).
Bafta, draguto! happy

| Bacemi a răspuns:

Foarte emotionant ce ai scris. M-a cutremurat cu adevarat. Imi imaginez ca ti-a fost mult mai greu decat iti e acum. Sincer mi-e teama sa ma gandesc la ziua in care voi pierde pe cineva foarte apropiat. Sunt sigur ca m-as inchide in lumea mea in care si asa ma ascund foarte des.

| Elena1234456 a răspuns:

Nu te poti intoarce in trecut, dar poti pastra amintirile petrecute alaturi de cei dragi.Gandeste-te la oamenii pe care ai avut sansa sa ii cunosti, gandeste-te ca esti o norocoasa!