Buna ღ.*Addelly*ღ!
Am citit tot ce ai scris si cuvintele tale m`au emotionat. Din pacate totul este adevarat.Imi pare foarte rau ca tatal tau a murit, dar gandeste`te ca de acolo de sus el te vegheaza si nu vrea ca thu sa suferi.Asa ca incearca sa te aduni putin.Viata merge inainte, trebuie sa fii tare.Sti vorba aceea "Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce". Asa si este.Nu mai fii trista, incearca sa fii tare.
Ai grija de tine
Stiu exact ce simti. Si eu mi-am pierdut tata cand la 15 ani si nu numai...
Fi tare si incearca sa traiesti asa ca si cum el ar fi fost inca in viata (ia deciziile bune, pe care tu crezi ca el te-ar fi sfatuit sa iei. In acest fel l-ai simti mai aproape de tine si ai sti ca orice ar fi, tatal tau este mandru de tine).
Bafta, draguto!
Foarte emotionant ce ai scris. M-a cutremurat cu adevarat. Imi imaginez ca ti-a fost mult mai greu decat iti e acum. Sincer mi-e teama sa ma gandesc la ziua in care voi pierde pe cineva foarte apropiat. Sunt sigur ca m-as inchide in lumea mea in care si asa ma ascund foarte des.
Nu te poti intoarce in trecut, dar poti pastra amintirile petrecute alaturi de cei dragi.Gandeste-te la oamenii pe care ai avut sansa sa ii cunosti, gandeste-te ca esti o norocoasa!
ale0409 întreabă: