Scurt pe 2, prefate ca nu stii nimic, e cel mai ok, cand e momentu mai ok loveste-o
Eu sincer,nu cred in prieteni,nu vrea sa isi petreaca timpul cu tine?
e ok,poti supravietui cu asta,in fond nu e vreo printesa,amu nu poti forta pe nimeni sa se uite la filme cu tine,nu?
sau invers, ea nu te poate forta sa vi sau sa nu vi.
E viata ei, nu a vrut, e problema ei.
Problema ta e in felu urmator.
Maturizeaza-te mai mult ca ea, arata-i ca a ramas o copila proasta, si face greseli de copila proasta.
Eu merg pe 2 criteri in viata.
1.ce nu te distruge, te face mai puternic.
2.de ce iti e frica, de aia nu scapi.
si mai fac unele chestii
Cum ar fi :
1. Imi place sa rasucesc cutitul in 'rana' singur.
2. Imi place mai mult cand rasucesc cutitul in rana la un 'prieten' care imi face faze din astea
Dar ca sa poti rasuci cutitul in rana la cineva, trebuie sa fi constient de durerea cauzata
Eu de aia ma 'expun' la aceea durere cand am ocazie, sa fiu 'imun'
Mda. interesanta poveste..chiar te inteleg. eu in locul tau i`as spune in fata totul si ce cred eu. As intreba`o daca mai vrea sa mai fim prietene sau nu si daca cu toate prietenele ei a fost falsa. Succes! :*
Eu as spune ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea fata-n fata. Sa o intrebi de ce anume s-a schimbat atat de mult; sa-i marturisesti ca ti-e cea mai buna prietena si ca tii atat de mult la prietenia voastra.
In caz ca ea chiar nu vrea sa iti mai dea atentie : Stai linistita, prietenii vin si pleaca (da-i incolo pe cei ce nu te merita). Fii sigura ca o sa intalnesti, exact cand nu te astepti, persoane mult mai potrivite daca aceasta nu este.
Bineinteles asta nu e un motiv sa nu lupti pentru prietenia voastra.dar daca pentru ea nu mai conteaza, atunci... Trebuie sa iti recapeti increderea in tine, sa stii cum sa fii independenta.
Deci, in concluzie, vorbeste cu ea si rezolva aceasta mica problema.
Mult noroc si sper sa va intelegi la fel de bine ca inainte, sa nu te mai simti atat de singura.