| AndraQueen a întrebat:

Chiar de ma credeti, sau poate nu, eu am facut cateva "ritualuri satanice" bine bine nu sunt chiar "cateva" sunt foarte multe mai bine zis, si sa incep sa va povestesc :

Eu cu ei am inceput sa facem nu stiu ce ritual cu lumanari si etc. Ceva invocare a lui Zozo ma roog si usa s-a trantit geamurile s-au trantit aproape sa se sparga, si s-a lasat un frig de nedescris apoi am auzit ceva gen "nu iti fie frica" oricum mie nu imi era dar nu stiu care dintre colegi a spus-o dar nu i-am vazur vorbind, oricum, apoi prietena mea Maria este zburata de oerete iar Cristi de canapea, Octavian a fost aruncat peste mini-barul din casa, iar eu nu am fost ranita deloc, inca nu am inteles de ce adica doar pentru ca nu mi-a fost frica nu m-au "atacat"? Daca stie cineva sa imi zica si mie de ce ca nu inteleg, adica, eu de mica nu am frici din astea, alti au frica de monstrii de filme horror, ei bine eu ma uit de la 6 ani la filme Horror si nu am avut frica, credeti ca daca nu iti este frica spiritele nu te pot "ataca"? Sau ce? nu inteleg! prieteni au zis ca sunt speciala, sa imi explice cineva si mie ce inseamna asta...

3 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Asta ai visat azi-noapte?

| Violleta2022 a răspuns:

Ai multa fanetzie in cap!
Apuca-te de scris povesti de groaza, poate te crede si cineva mai naiv.

| danay72 a răspuns:

Demonii nu sunt buni și la un moment dat vor acționa și asupra ta. Este periculos să intri în legătură directă cu ei. Ar trebui să fii atentă.