Dap exista. si in apropiere de valenii de munte intr. un sat. a fost si pe undeva prin Boldesti e pericuIos. si kik se imbraq in maicute. doctori. popa. aveti grija Ia masini mari sau negre
Si eu tot aud. si cunosc pe cineva care cica i-a vazut pe geam in zona dacia se costumeaza in 4 calugari + un doctor, doctorita. Nu stiu daca sa cred sau nu, politia nu ar trebui sa faca ceva in sensul asta? Este lipsa de siguranta am auzit ca au fost 10 cazuri la generala 19. si ca au gasit 3 cadavre in padurea verde :-s:-s:-s
Dar auziti, nu ar trebui sa dea la stiri sau pe net, pentru ca am auzit ca cica au omorat 7 copii de la generala 19, si ar trebui sa arate, deja e prea exagerat...
Sincer nici eu nu stiu c sa cred, la stiri n-am vazut nimic e adevarat ca nu ma prea uit dar in schimb tot aud cand am fost la sat cineva a zis ca au fost gasitzi 2copii la intrare in becicherec(jud timish pentru cei care nu stiu unde e)i-au dus la moara si le-au luat organele sunt imbracatzi in calugari.si la gen 19am auzit ca au disparut 7copii la padurea verde iar s-au gasit cadavre d copii mortzi.traficantzii stau in zona dacia.deci nu stiu. apropo numele meu e laura
Exista 7 cazuri in gen 19 4 cadavre padurea verde timisoara stau in zona dacia pe unde stau ei jimbolia va face naveta la noi ca nu mai vin copii la school ca au disparut eu i-am vazut in parcul din zona bucovina un prieten a fost urmarit pe la 7 seara pe 11 decembrie de ei dar sa ascuns intr-o scara foarte periculos desi au cam 45 de ani imbracati in negru 4 oameni ca pe nul la prins politia 3 si un doctor=4 au o cruce in mana barba si va roaga sa il ajutati cu ceva sa va bage in duba neagra cu geamuri fumuri am vazut eu gluga si ascund fata danger aveti grija!
Io stau in Deva cartieru Dacia si am primit si pe mesenger un mesaj ca umbla traficanti de organe.In plus mi-a spus un prieten ca si el a vazut la stiri si au o dacie rosie si sunt deghizati in calugari.(Sfatul meu e sa nu mai umblati seara singuri) asta zic eu, faceti ce vreti.
C8ptii daca vin la voi n-aveti decat sa le spunetii sa se duca in **** mamii lor si sa scoateti sabia la ei futui in gura de futilcuristi
ozana_6012 întreabă:
Ayuu întreabă:
Nenumescovici00 întreabă: