| Giulia97Anna a întrebat:

Chiar m-am saturat de strainii din alte tari si alte continente,care isi bat joc de noi, romanii.Ei au uitat ca insusi Nicolae Paulescu, a descoperit insulina.Trebuia sa-i ofere premiul nobel, dar nu s-a intamplat din cauza tampitului motiv ca el era impotriva evreilor. Daca vreti sa va convinge-ti uita-ti link-ul http://www.lovendal.net/......-evreilor/ Voi ce parere aveti?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu știm să ne impunem, să ne facem respectați, etc.
Pa, pa.

| anss23 a răspuns:

Este adevarat ca si noi, romanii, avem oameni cu care sa ne mandrim dar avem si multi altii care fac tara asta bataia de joc a strainilor.

| Bondarel99 a răspuns:

Romanii isi bat singuri joc de ei.

| Giulia97Anna explică:

Voi in loc sa va iubiti tara asa cum este, voi va bate-ti joc de ea, mai ceva ca stainii(nu toti face-ti asta, ca sa nu-mi sariti in cap mai tarziu).

| florentina_9904 a răspuns:

Eu cred ca este nedrept adica el a descoperit ceva care si in ziua de astazi este folosit de milioane de oameni

| LegionarulRoman a răspuns:

happy Ai descoperit America. Bravo tie ca te straduiesti, caci asa este. PAulescu e un mare om, dar din pacate nu e pe placul evreilor.Sa sti ca Paulescu a scris multe alte chestii, mai ales legate de religie, ti le recomand. Ce parere am? Pai nu va mai dura mult pana sa vina noi razboaie, bine cunoscutele cip-uri biometrice si intr-un final Antihrist.

| Hevnoraak a răspuns:

Un om indiferent de ce a inventat, nu va putea să spele elimine păcatele unei națiuni.Dau un exemplu niște rromâni au furat liniile de alimentare cu curent electric al semnalelor de avertizare feroviare. Punând în pericol viața celor care călătoreau cu TGV-ul.Ți se pare normal asta? Ca sa nu mai vorbim de cerșit, furat și alte excrocherii la care români sunt experți.

| Giulia97Anna explică (pentru Hevnoraak):

Cred ca tu confuzi romanii cu tiganii.

| Hevnoraak a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Aceștia sunt cetațeni români, pe straini nu o să-i intereseze niciodată ce naționalitate sunt.

| Giulia97Anna explică (pentru Hevnoraak):

Asa e din pacatesad. Probabil ai vazut ca stainii ne numesc pe noi romanii "tigani", ceea ce nu suntem.

| Hevnoraak a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Contează? Nici eu nici tu nu putem schimba asta așa că îți sugerezi să nu îți mai bați capul cu o cauză pierdută.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Nu-ti fa griji, romanii se apropie de asemanare cu tiganii.Sunt tot mai idiotii.Vezi rezultatele alegerilor.Nea Iliescu, toate-s noi, sivechi-s toate.

Întrebări similare