Simt nevoia de a scrie in stil Bacovia.Cand recitesc ce am scris, ai putea jura ca e scrisoarea de adio a unui emo.Imi transmite o stare negativa, stare pe care o transmit foii si ma eliberez
In adancul sufletului meu simt o stare relaxata, care parca asculta o simfonie a naturii. Ma simt usor adormita si ma bucur cat de mult pot de aceasta ploaie racoroasa.
Pup :*
Cand ploua sunt mai melancolica. Dar parca ma face fericita cand ploua.Nu stiu de ce, dar iubesc ploaia. E minunata!
Depinde de ploaie
adica daca fulgera si tuna mie imi inspira teama
daca ploua tare si cu picaturi mari ingrijorare
dar daca ploua linistit fara fulgere si tunete si sunt afara fericire si relaxare
Uneori depresie si nostalgie, alteori liniste si un sentiment placut. Daca ploua cu soare- fericire.
Eu ador ploaia.Imi place sa ma plimb prin ploaie.Bine dar cand e in timpul scolii si noi tocmai intram o urasc
Imi place sa ploua cand sunt trista...parca ma invioreaza
ploaia ma face sa am o stare linistita, melancolica si fericita
:*tie?
O intrebare deosebita!
Ploaia...nu trebuie dispretuita.In splendoarea ei s-au zamislit cele mai frumoase emotii si cuceriri ale mintii.
Ploaia calda si parfumata de vara ma face, parca, sa ascult melodia frumusetii angelice... Daca n-ar fi ploaia, s-ar vedea oare dincolo? Dar n-am nevoie:inchid pleoapele si vad infinitul cu ochii mintii, poate mai fermecator decat este in realitate!
Cat despre ploaia cu tunete si fulgere...hmmm...Ce frica te poate cuprinde o data cu fericirea?
Mie imi place ploaia in adevaratul sens al cuvantului... o iubesc fie ea si cu fugere si cu tunete! si cu soare si fara!
fundita? pls
Iubesc ploaia.Mai ales când stau singură într-o cameră şi o privesc de la fereastră. Este atât de fain să auzi doar zgomotul picăturilor în liniştea aceea profundă.
SomeonedinclanulluiBent întreabă: