| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Chiar nu pot sa pricep!
Nimeni nu cred ca are o viata super ca la fiecare apar multe probleme ale vietii sau unele lucruri care ne pun la incercare sau ne dau o lectie. Nimeni nu este total fericit mai sunt si necazuri, zic ca mai vad intrebari de astea ca viata nu mai are rost etc sau ca vreau sa ma sinucid.
Nu pricep de ce se gandesc la asa ceva, viata merge inainte asta nu ineamna ca punem capat vietii facand asa ceva, a ne da pe mana Diavolului.
Dumnezeu ne-a dat el ne ia asta e parerea mea!

Răspuns Câştigător
| elenahd a răspuns:

Este foarte adevarat ca in viata sunt si urcusuri si coborasuri sau putem spune ca viata este ca o roata care se invarte mereu adica acum esti sus si maine s-ar putea sa fii jos, depinde de rapiditatea cu, care se invarte roata vietii, dar acest lucru nu trebuie sa ne faca sa devenim sceptici si pesimisti ci din contra trebuie sa ne intareasca si sa devenim optimisti si luptatori. Daca in viata am avea doar bucurii atunci totul ar deveni monoton si plictisitor dar daca mai avem si cate o mica problema atunci simtim ca traim si acest lucru putem sa-l consideram ca e sarea si piperul care ne codimenteaza viata, care ne da cate un impuls atunci cand de fapt trebuie sa mai schimbam cate ceva in viata noastra. Cei care se gandesc ca viata nu mai are rost si incearca sa se sinucida in momentul in care dau de greu sau nu le iasa totul asa cum vor ei acei oameni sunt niste lasi sau bolnavi psihici. Sunt in asentimentul tau in totalitate, este foarte adevarat ca "Viata ne-o da Dumnezeu si tot El are dreptul sa ne-o ia". Te felicit pentru maturitatea gandirii tale.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pai in teorie suntem cu toti cei mai buni. Da` practica?
E al naibii de usor sa imparti sfaturi in stanga si in dreapta dar stii sa le aplici pe cele primite? Eu nuraised eyebrows
As da sfaturi mereu, dar sa le aplic pe cele primite...cale lungasad
Cine a zis ca trebuie sa ti se intample ceva grav ca sa te sinucizi? Poti sa uiti la Avatar si sa dai in depresie, poti sa fi plictisit de viata anosta, poti fi deprimat de facturi sau ca intarzie autobuzul dimineata, sau ca soarta patrupezilor e incerta. Exista motive si mai puerile ca astea dar nimic nu scuza sinuciderea.Nu mai ai cum sa regreti, sa te intorci si sa iti reconsideri deciziahappy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Viata este o lupta, un joc halucinant uneori. Viata inseamna sa cazi si sa te ridici. De fiecare data, gata sa duci lupta pana la capat.

| georgiana a răspuns:

Intr-un astfel de moment esti dezamagit si consideri ca nu poti sa mergi mai departe, vrei sa dispari intr-o clipa si sa nu te mai doara.Eu am aflat ca pot continua desi am spus ca nu mai am putere, trebuie doar sa iti impui acest lucru.

| Ruxyana a răspuns:

Ceau bitalove strucklove struck
pai bita uneori cand simtim ca nu mai avem pe cineva aproape, cand vedem ca totii sunt perversi fata de noi cand vezi ca iti intorc spatele sau cand te raneste o persoana pe care o iubesti angry iti vine sa iti tai venele de ciuda si sa plangi non-stop...eu una am patit-o odata...stii tu bita.winking:*:*
am slabit 7 kg:O:O si pana la urma cand a devenit prea tarziu mi-am dat seama ca nu merita sa plangi sa suferi, sa-ti doresti moartea pentru niste persoane fara bun simt si incapabile sa iubescatongue sau macar sa respecte
deci sfatul meu:nu le aratatii placere ca suferiti ca va vine sa va taiatii venele sau sa va doriti moartea...stiti melodia aialaughing viata merge inainte
mergeti cu capul sus si nu lasati pe nimeni sa va ia fericirea
bsk bita

| PisicaAristocrata a răspuns:

E usor sa vorbesti, dar cand ti se intampla tie...Bineinteles ca nimeni nu are o viata perfecta, dar suntem oameni si problemele unora sunt mult mai grave decat ale altora.Nu s-a inventat inca supraomul, care niciodata nu se gandeste la moarte, nu se teme de nimic si iese cu fruntea sus din toate.Toti avem momente de slabiciune.Important este sa reusim cumva sa le depasim.